«Κοκκινίζει η Φώφη και πάει για ΣΥΡΙΖΑ»;
22/10/2015 18:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Κοκκινίζει η Φώφη και πάει για ΣΥΡΙΖΑ»;

Το κόκκινο φόντο και η απουσία του ΠΑΣΟΚ

Δε ξέρω αν το προσέξατε πολλοί, αλλά στην τελευταία Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, για πρώτη φορά, απουσίαζε παντελώς το πράσινο χρώμα, αλλά και το ΠΑΣΟΚ από εμφανή σημεία.

Αντιθέτως το φόντο πίσω από τις ομιλίες ήταν «κατακόκκινο» θυμίζοντας κατά βάση συνέδριο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα πρωτοφανές για το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα.

Μπορεί η Φώφη Γεννήματα, να ανέφερε συνεχώς την επέτειο 40 χρόνων από τη μέρα που κέρδισε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981, παρόλα αυτά οι συμβολισμοί μέσα στην Κεντρική Επιτροπή δε θύμιζαν σε τίποτα κάτι τέτοιο.

Δεν είναι εξάλλου λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για πιθανή είσοδο του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο η Φώφη θέλει να προετοιμάσει το έδαφος και να... τεστάρει τα «αντανακλαστικά των μελών». Δεν πρέπει να θεωρείται επίσης τυχαίο, πως η Πρόεδρος Φώφη, στο λόγο της κράτησε ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.