Κοινωνικό μέρισμα & γκομενικό διαμέρισμα
11/11/2019 14:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοινωνικό μέρισμα & γκομενικό διαμέρισμα

Κατάφωρη αδικία να μη λαμβάνουν το κοινωνικό μέρισμα και όσοι συντηρούν και εξωσυζυγική σχέση.

Διότι μακροοικονομικά και μόνο μιλώντας, αυτοί ξοδεύουν, πέφτει χρήμα στην αγορά, ανεβάζουν μονάδες στην πίεσή τους και στην ανάπτυξη.

Τώρα που ανοίγει η πλατφόρμα και θα δουλέψει υπερωρίες,με τον προγραμματισμό να λέει πως το κοινωνικό μέρισμα θα μπει στους λογαριασμούς των δικαιούχων στο τέλος του έτους , ας βγάλουν ένα άλλο επίδομα μιας και το κοινωνικό δεν πιάνει τους μερακλήδες.

Και πρέπει να βρεθεί ένας πιασάρικος τίτλος για τα σοβαρότατα έξοδα για γκομενικό διαμέρισμα: “επίδομα κατά της αλλοτρίωσης του εγώ” ας πούμε για να κάνει και γκελ στον πονεμένο λαό που μεγάλωσε με Αντόρνο, Χορκχάιμερ και Σχολή της Βιέννης.

Είναι ευκαιρία τώρα που κόψαμε τους δεσμούς με τους Θεσμούς και το ΔΝΤ είναι ανάμνηση παλιά, κίτρινο Μνημόνιο στο συρτάρι, για σοβαρή και κυρίως στοχευμένη κοινωνική πολιτική.

Θα αποφευχθούν έτσι τα προβλήματα που είχαν παρουιαστεί στο παρελθόν με τους λογιστές-φοροτέχνες, έναν συμπαθή και πονεμένο κλάδο που τραβάει “μαρτύρια” (φωτό παρακάτω από ένα προπέρσινο μεν, χαρακτηριστικό δε περιστατικό στην Κρήτη), τους κλειδάριθμους και τις ….κληρωτίδες (αναγραμματισμός)

logistis11

ΥΓ: Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δουν το αίτημα των κατεξοχήν “παραγωγικών φορέων” όχι μόνο με συμπάθεια, αλλά με γνώμονα την αναπτυξιακή διάσταση ενός ορθού κοινωνικού μέτρου.

Πηγή: emo.gr