Κλητήρας ισχυρίζεται πως είναι πρωταθλητής στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ
08/02/2019 15:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κλητήρας ισχυρίζεται πως είναι πρωταθλητής στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ

Του Μικρού Οδυσσέα

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) Κλητήρας, ντυμένος στην τρίχα, ισχυρίζεται πως είναι πρωταθλητής στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως διορίστηκε με αδιάβλητες διαδικασίες ΑΣΕΠ, επί ΠΑΣΟΚ του Ορθοδόξου, διατηρήθηκε με όλους τους Οσίους που πέρασαν έκτοτε, και διατηρεί ακεραία τη φόρμα του, καθώς στον ελεύθερό του χρόνο τρέχει (κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί) στις γειτονιές της Αθήνας. Το κάνει κι ο Αντετοκούνμπο αυτό, αλλά μια φορά και μόνο τα καλοκαίρια.

Κατά τα λοιπά επιθυμεί μετάταξη στο Δήμο της Αθήνας (υπό αίρεση αιρετός) όντας και πρωταθλητής στην απορρόφηση με τη Στερεά Ελλάδα.

Κάτι φυσικά αέρια, κάτι Νοσοκομεία, κάργα κοινωνικές δράσεις (Κέντρα Κοινότητας και στους 25 Δήμους, κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία, δομές προστασίας κακοποιημένων γυναικών, ημερήσια φροντίδα ΑΜΕΑ και φιλοξενία παιδιών και νηπίων σε παιδικούς σταθμούς) και με τη σημαντική νίκη εκτός έδρας στον Ασωπό, πήρε τους πόντους που οδήγησαν στο Πρωτάθλημα, που πανηγυρίζεται έξαλλα στους δρόμους της Λαμίας.

Να διευκρινίσουμε τέλος πως τα γυαλιά που κρέμονται από το υποκάμισο δεν είναι (πολιτικής) πρεσβυωπίας.

Πηγή: emo.gr