Κλείνει μέτωπα ο Κυριάκος
17/09/2016 09:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κλείνει μέτωπα ο Κυριάκος

Άλλο ένα μέτωπο, με την ευκαιρία της ΔΕΘ, έκλεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συναντήθηκε και συνομίλησε κατ’ ιδίαν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το κλίμα στη συνάντηση των δυο που διεκδίκησαν την ηγεσία της Ν.Δ. ήταν πολύ καλό, παρά τα όσα κατά καιρούς λέγονται, και αποφάσισαν να έχουν πιο τακτική και στενή επαφή και επικοινωνία.

Μένει να φανεί αυτό, καθώς υπάρχουν συνεχώς πληροφορίες από το Βορρά για τις κινήσεις του Απ. Τζιτζικώστα και τα σενάρια περί της δημιουργίας νέας κίνησης.

«Δεν μας χωρίζει τίποτα. Η Ν.Δ. πορεύεται ενωμένη» είπε δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης που εξήρε τον Απ. Τζιτζικώστα, στον οποίο έχει και μεγάλη εκτίμηση όπως είπε, ενώ ο περιφερειάρχης ανταπάντησε «εμείς κοιτάζουμε μπροστά και για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας, είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον κοινό στόχο που έχουμε: Να φέρουμε στη χώρα μια καλύτερη κυβέρνηση».

Από αυτή τη συνάντηση φάνηκε ότι μένουν στην άκρη οι εσωκομματικές αντιθέσεις λόγω του κοινού εχθρού που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο στόχος είναι κοινός: Η πτώση του συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.