Κίνημα Φτωχών, κατά των παροχών
23/12/2018 17:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κίνημα Φτωχών, κατά των παροχών

Του Μικρού Οδυσσέα

Παύλο γερά, πάμε για τοις εκατό επτά!

Ο πολυτάλαντος -κυρίως κωμικός, αλλά όχι μόνο- ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μετά τη συμπόρευση με τους ΑΝΕΛ ήλθε η ώρα για τους ΚΙ(νημα) ΦΤΩ(χών) ΕΛ(λάδας).

Ο ιδρυτής του νέου πολιτικού φορέα, μίλησε για το πιο ανθρωποκεντρικό κίνημα που έχει υπάρξειποτέ, χωρίς χρωματισμούς, δίχως διαχωρισμούς και ταμπέλες.

Κάλεσε το λαό στη συνυπεύθυνη συμμετοχική συμπόρευση και στην οδό της αλήθειας: να αφήσουν πίσω τη φοβισμένη αξιοπρέπεια και να παραδεχτούν τη φτώχεια τους.

Μίλησε για τα συσσίτια, τα οποία τρέφουν την πλειοψηφία στου Γκύζη και κατακεραύνωσε αυτούς που δεν το λένε δημόσια.

Απορία προκαλεί γιατί δήλωσε πως δεν δημιουργούμε το κίνημα των ωραίων να έχουμε μαζικές συμμετοχές.

Το Κίνημα θα είναι και ωραίο και μοιραίο και μαζικό οργανωμένο βάσει του κανόνα 1-10-100: ένας αρχηγός, δέκα στρατηγοί, εκατό λοχαγοί, χιλιάδες μέλη.

Θα δώσει τη μάχη, θα μπει στη Βουλή γιατί το Κίνημα των Φτωχών θα είναι κατά των παροχών (υποθέτουμε).

Θα στοχεύσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτική αφύπνιση, στην πνευματική διαπαιδαγώγηση, θα πολεμήσει την αλλοτρίωση, το διπλό παρκάρισμα, τα σκουπίδια στις θάλασσες και τις ακτές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τις γούβες και τις γόπες στην άσφαλτο, αλλά κυρίως θα δώσει πνοή στον αστικό ιστό, για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της συμμετοχικής συμμετοχής των συμμετεχόντων στα κοινωνικά δρώμενα.

Στόχος όχι απλά η εναλλαγή των ελιτίστικων μορφών εξουσίας που ταλαιπωρούν τη χώρα, αλλά ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα, βγαλμένο μέσα από τις σύγχρονες κοινότητες της βιοπάλης της Ψωροώσταινας.

Οι συνθήκες υπάρχουν, αυτό που προέκυψε τώρα είναι ο χαρισματικός ηγέτης Παύλος Κοντογιαννίδης, μια μορφή που ταυτίζεται με τον σύγχρονο μέσο Έλληνα, από κάθε άποψη, μια φιγούρα που ξετρελαίνει το ασθενές φύλο και μοιραία θα το οδηγήσει να πυκνώσει τις τάξεις του.

Κι όσες έχουν αντίρρηση να δουν την παλιά διαφήμιση με τη Lila Pause, που άφησε εποχή και μια τεράστια παρακαταθήκη.

Πηγή: emo.gr