Και τα τραγούδια στο μπάνιο παρακολουθεί η Γεροβασίλη
08/03/2019 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τα τραγούδια στο μπάνιο παρακολουθεί η Γεροβασίλη

Του Μικρού Οδυσσέα

Ήταν να μη γίνει η αρχή.

Είναι απολύτως εξακριβωμένο πως υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος με άτομα που παρακολουθούνται στενά.

Όχι μόνο τι γράφουν στα σόσιαλ μίντια, αλλά και που συχνάζουν, τι οδηγούν, που εργάζονται, ποιους έχουν συγγενείς, τι τρώνε, τι πίνουν, με ποιους κάνουν παρέα και με ποιους συνομιλούν.

Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία “οι ζωές των άλλων” έχει αποκαλύψει μέχρι τώρα έναν “sugar daddy” και δύο κυρίες που το “πάνε το γράμμα”.

Μιας και αυτά όμως ανάγονται στην ιδιωτική σφαίρα και δεν είναι επιλήψιμα, καθώς εμπίπτουν στα ατομικά δικαιώματα, δεν θα δοθεί συνέχεια στις συνταρακτικές και εθνικά ουδέτερες αποκαλύψεις.

zoes_ton_allon

Γίνεται μία προσπάθεια να μπουν κάμερες και μέσα στα σπίτια, προκειμένου να υπάρχει μια συνολική εικόνα και να γίνει δουλίτσα.

Στα μπάνια θα καταγράφεται μόνο ο ήχος, χωρίς εικόνα για να μην καταπατηθούν τα δικαιώματα των ατόμων-δικαιούχων που παρακολουθούνται και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τραγουδούν οι εμπλεκόμενοι: juju on that beat, Μπίγαλη ή Βασίλη Καρρά;

Αναλόγως της ανάλυσης των αποτελεσμάτων θα γίνουν και οι προληπτικές προσαγωγές, γιατί η πρόληψη είναι σαν την πίστη: βασικά σώζει.

Πηγή: emo.gr