Ημερολόγιο παραλίας 2.0
12/08/2019 12:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ημερολόγιο παραλίας 2.0

Του Μικρού Οδυσσέα

Πήρε να σουρουπώνει αλλά οι άνεμοι το χαβά τους. Είχαν ξεσηκώσει τρεις ομπρέλες νοικοκυραίων (που είχαν καρφωθεί με τη μέθοδο του αυνανισμού) ένα περουκίνι, δυο καραφλοχαίτες, πέντε φρέντο εσπρέσσο μέτριους, ενώ παράλληλα τριμάριζαν και τα αρμυρίκια.

Στη Δύση το κίτρινο με το μπλε τσακώνονταν και έτσι στον ουρανό προέκυψε ένα ροζ, λίγο πιο αχνό και ασφαλώς λιγότερο μεγαλοπρεπές από του -μέχρι πρόσφατα αλλά για πάντα στις καρδιές μας- κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ των πολλών.

Το κύμα όμως αγρίευε, Τα μάζεψαν όλοι κι έφυγαν εκτός από τρεις παρέες αντιανεμικές.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως όλη μια μέρα στην πλαζ τελείωνε με συνοπτικές διαδικασίες , αίφνης ατίθαση ομάδα κορασίδων ετών 19 (κατά μέσο όρο) έσκασε στην παραλία με χάχανα και λάχανα.

Η ροή αποχωήρησης από την πλαζ όχι μόνο σταμάτησε, αλλά πολλοί ξαναγύρισαν για να θαυμάσουν την καλλίπυγη νέα γενιά και να αναφωνήσουν “ζήτω το ΄Έθνος”.

Ένα άλλο δημόσιο θέαμα υπήρξε το ζευγάρι που έκανε δυναμική επανεμφάνιση: αφού βγήκε μετά από έξι ώρες από τη θάλασσα και με καλμαρισμένα νεύρα μπαλαμουτιαζόταν χωρίς αύριο. Οι λίγοι πρωινοί κατάλαβαν ότι ήταν το ίδιο που τσακωνόταν ανελέητα ως το μεσημέρι.

Οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στους μικροπωλητές.

Οι λουκουμάδες βρέθηκαν να φορούν γυαλιά ηλίου, ενώ παστέλια και φυστίκαι ανακατεύτηκαν με χαϊμαλιά, φακούς, μπαταρίες φορτηγών, μπουζόκλειδα για παπιά και όλη τη συλλογή «ήχος και φως», ακόμη και με είδη προικός

Το κείμενο θα τελείωνε στην προηγούμενη παράγραφο, αν κάτω από το νέο πόνημα της Δημουλίδου δεν εμφανιζόταν έξυπνο μουτράκι αρκούντως μαυρισμένο, χωρίς μνήμες από παραπάνω από είκοσι καλοκαίρια.

det_koritsiak1

Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο. Δεν ήταν ψηλή, δεν είχε πλούσιο στήθος, δεν είχε απίθανης ομορφιάς πρόσωπο . Το καλογυμνασμένο όμως κορμί της, το πονηρό με αποχρώσεις μπλαζέ ύφος, το εξαιρετικό σορτσάκι με το αντίστοιχο τοπ, έφταναν για να μετατρέψουν τις δύσκολες μέρες της, σε δύσκολες νύχτες για τον αντρικό πληθυσμό, που είχε την ατυχία να κάτσει ως αργά στην παραλία.

Κατά τη διακριτική αποχώρησή της μετά της “αλόγας”φίλης της, σημειώθηκε καραμπόλα επτά ΙΧ στον παρακείμενο δρόμο, επήλθαν έξι δυσφορίες και ένα εγκεφαλικό στην πλαζ, πέντε αιτήσεις διαζυγίων, ενώ η παπάρενα κυνηγούσε τον καλό της που τόλμησε να κοιτάξει άλλη με το φρεσκοαγορασμένο από πλανόδιο αυθεντικό γουόκ, ενώ δεκαεπτά μανικιούρ μπλέχτηκαν μέσα σε αντίστοιχα γένεια προσπαθώντας να καταφέρουν γρατζουνιές, ενώ οι πιο ριζοσπαστικές προσπαθούσαν να σβήσουν τα τατουάζ από το κορμιά των συντρόφων τους.

Η μέρα φεύγει, το Τζόνι έρχεται κατά κύματα, τα τσιγάρα και τα πούρα σηκώνουν ντουμάνι, οπότε καταφθάσουν χύμα τα SMS από το 112.

Αυτοί που θα πιουν τα ποτάκια τους πριν πιάσουν τιμόνι είναι μάγκες. Ξεμαγκώνουν με το αλκοόλ, λένε και μια λαλακία παραπάνω, κάνουν και στο δρόμο (οδικό ή θαλάσσιο) πολλές, δυστυχώς ακόμη και με τραγικές συνέπειες…

Πηγή: emo.gr