Η ψήφος επιστοσύνης των έξ (ex)
14/01/2019 12:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ψήφος επιστοσύνης των έξ (ex)

Του Μικρού Οδυσσέα

Ώρα για τις εφεδρείες, για το πολιτικό προλεταριάτο, για τους αφανείς εργάτες της Δημοκρατίας.

Θα στηρίξουν την Κυβέρνηση για λόγους καθαρά ιδεολογικούς, ιστορικούς, πολυπαραγοντικούς, ανασταλτικούς και πολιτιστικούς, μη δίνετε σημασία σε αυτά που γράφονται και λέγονται.

Τους ζηλεύουν που γίνονται πρωταγωνιστές της παράστασης.

Μιας και είναι πολλοί έξι πρώτοι ρόλοι και η μάχη της μαρκίζας είναι πάντα ανοικτή, θα δοθεί μάχη στη δραματικότητα των στιγμών, καθώς και στην ίντριγκα.

Πέρα από τις “επιγραφές” όμως υπάρχουν και οι διαγραφές.

Εκτός από την απουσία στην Κίνα, θα δούμε ίσως και “κινέζικους” διαπληκτισμούς.

Η ψήφος επιστοσύνης των έξ, ήτοι των έξι αλλά και των ex- πρώην στα κόμματα, αλλά με λαμπρό γενικότερα μέλλον, κάτι που αποτελεί και το ζητούμενο στην τελική

Με το παρελθόν ασχολούνται μόνο οι ιστοριοδίφες.

Με την διήμερη διαδικασία θα ανοίξουν ξανά όλα τα θέματα, θα γίνει ένα μπρα-ντε-φερ Πρωθυπουργού και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ο Πάνος Καμμένος θα έχει την τιμητική του, καθώς θα του την πέσουν και το σόου θα γίνει στις απαντήσεις.

Μιλάμε για καθαρή προεκλογική περίοδο,η οποία ενδέχεται να μην είναι μακρά.

Αφού περάσει Πρέσπες και οτιδήποτε άλλο κριθεί προτεραιότητα, ο δρόμος προς τις κάλπες είναι ανοικτός. Ορθάνοικτος επί της ουσίας, καθώς θεωρείται απίθανο ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει να γίνουν οι ευρωεκλογές και να πάρει “παράσταση νίκης” η ΝΔ.

Επειδή μάλλον δεν έχει να περιμένει κάτι στο οικονομικό πεδίο, θα πάει για όλες μαζί τις εκλογικές διαδικασίες, νοικοκυρεμένα και όμορφα, είτε να πάει στις κάλπες νωρίτερα, ακόμη και τον Μάρτιο.

Η λογική της τακτικής και όχι της στρατηγικής ήττας πλανάται για ακόμη μια φορά πάνω από το Μαξίμου.

Πηγή: emo.gr