«Η αιώνια δεύτερη»... ξαναχτυπά
05/12/2015 16:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Η αιώνια δεύτερη»... ξαναχτυπά

Για τα σενάρια επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία απάντησε η αγαπημένη όλων των… Ελλήνων και απέδειξε ότι έχει κόμπλεξ που δεν τελειώνει ποτέ: «Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μηχανές του χρόνου. Τις βλέπω στον κινηματογράφο».

Αυτή ήταν η απάντηση της μόνιμα ηττημένης κ. Μπακογιάννη που είπε επίσης ότι «Θα εκλέξουμε τον νέο πρόεδρο αφού μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα».

Τη θαυμάζουμε πολύ την Ντόρα. Έχει εξαιρετικό χιούμορ αν σκεφτεί κανείς τι έχει περάσει… πολιτικά εννοούμε. Μια ζωή να σκέφτεσαι πότε θα γίνεις αρχηγός και η μοίρα να μην στα φέρνει ποτέ ίσια; Μια ζωή να είσαι δεύτερος και τρίτος και ποτέ πρώτος; Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος.

Κι από την άλλη, τόση ίντριγκα, τέτοιο παρασκήνιο, τέτοια διαπλοκή για να δεις μια φορά μόνο τον εαυτό σου αρχηγό αλλά να μη γίνεται ποτέ, ε, δε θέλει πολύ να ξεμωραθεί ο άνθρωπος.

Πόσο μάλλον όταν έχεις φτάσει μια ανάσα από το θρόνο της ΝΔ κι έρχεται ο Σαμαράς και σου μπαίνει εμπόδιο. Το κόμπλεξ είναι αιώνιο, η συντριπτική ήττα του 2009 έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια στο πρόσωπο της Ντόρας και στην προσωπικότητά της. Ήταν που ήταν η… κόρη του Δράκουλα, μετά από εκείνη τη μαύρη νύχτα έγινε πολύ κακός χαρακτήρας. Βλέπει τον Σαμαρά στον ύπνο και στον ξύπνιο της και παθαίνει ταράκουλο.

Κι αν πράγματι βλέπει πολύ κινηματογράφο η Ντόρα θα μπορούσε να βάλει τίτλο στη ζωή της «Η αιώνια δεύτερη».

Από την άλλη μια μηχανή του χρόνου θα μπορούσε να την βοηθήσει. Για παράδειγμα θα μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, εκεί στο 2009 και να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Να μην ψηφίζει ο κόσμος τη ΝΔ αλλά το κόμμα που το είχε «πιασμένο» η Ντόρα. Έτσι, θα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, θα γινόταν αρχηγός κι αυτή για να της φύγει ο πόνος.

Τώρα για το αν θα γυρίσει ο Σαμαράς, καλύτερα να εύχεται η Ντόρα και η παρέα της να μη γυρίσει. Γιατί αν το κάνει θα πάρει σκουπόξυλο και θα αρχίσει να βαράει και να σκουπίζει όπου βρει. Ότι δεν έκανε δηλαδή την πρώτη φορά γιατί τους λυπήθηκε. Και τότε να δούμε αν θα ψάχνει η Ντόρα για μηχανή του χρόνου για να αποδράσει από το δράμα της.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 06/12/2015 23:59:27

    "Τώρα για το αν θα γυρίσει ο Σαμαράς, καλύτερα να εύχεται η Ντόρα και η παρέα της να μη γυρίσει. Γιατί αν το κάνει θα πάρει σκουπόξυλο και θα αρχίσει να βαράει και να σκουπίζει όπου βρει. Ότι δεν έκανε δηλαδή την πρώτη φορά γιατί τους λυπήθηκε."

    Δε τους λυπήθηκε, απλά η ΝΔ ήταν διαλυμένη όταν έχασε από τον ΓΑΠ με πάνω από 10 μονάδες και ο Σαμαράς για να κερδίσει το λαϊκιστή Τσίπρα αναγκάστηκε και συμμάχησε με Ντόρα και Πασόκ αφού η "πατριωτάρα" ο Καμμένος αυτομόλησε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.