#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/12/2010 19:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

H γαλοπούλα εντάσσεται στα μη εξειδικευμένα μέτρα;

Κάποτε –επί Σημίτη-ψάχναμε παιδάκια να μας τα πουν για το «καλό». Τώρα σου τα λένε με το «στανιό».  Αλλά τότε ήμασταν φραγκάτοι, του λαϊκού καπιταλισμού. Τώρα γίναμε του ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Σιγοψιθυρίζουμε τα άσματα για να ξεχνιόμαστε.

Καταγγέλω ότι κανένα παιδάκι δεν έκοβε απόδειξη και έτσι ομολογώ ότι τροφοδότησα  τη «μαύρη οικονομία». Θα τους στείλουν περαίωση, ή θα σπάσουν τους κουμπαράδες οι Ράμπο του ΣΔΟΕ;

Βγήκε κι ο Σημίτης –στο Βήμα- για να κάνει ένα δώρο στον ΓΑΠ. Η χώρα μας δεν έχει προτάσεις, λέει, προς την κατεύθυνση της ενιαίας οικονομικής πολιτικής της ΕΕ, γελοιοποιώντας στην ουσία τις περίφημες πρωτοβουλίες και τα ταξίδια του Prime Minister. Μιλάμε δηλαδή για Crime Minister.

Εν τω μεταξύ ο  ΠΑΟ είχε ποδοσφαιριστή μπεκρή, απέκτησε και Πρόεδρο Βεκρή.  Οι οπαδοί του θα αφηνιάσουν σαν κρι-κρι. Ειδικά αν ο Μαρινάκης κάνει μεταγραφή-κορυφή.

Πολλοί άνθρωποι δυστυχώς έχουν χάσει τη δουλειά τους παραμονές γιορτών. Ο Ράφα Μπενίτεθ πάντως έλαβε αποζημίωση 8 εκ. ευρώ, μετά την απόλυση του από την Ίντερ. Μάλλον δεν θα το πήρε κατάκαρδα.

Ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι οι μετατάξεις στον ΟΣΕ γίνονται με κομματικά κριτήρια. Όσοι δεν το πιστεύουν να βγάλουν μελομακάρονο την Πρωτοχρονιά για τον Άγιο Βασίλη.Η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων έστειλε υποπλοίαρχο –διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα- να ψάχνει για κουρτίνες. Ούτε που θέλω να σκεφτώ τι κάνουν οι ναύτες.

Έτσι δικαιώθηκε η άλλη yφυπουργός, της Εργασίας, που ξόδεψε μόνο 7 χιλιάρικα για  ένα πάτωμα. Η των θαλασσίων ένα πενηντάρικο έκαψε στην ανακαίνιση.

Να τονώσουν την αγορά θέλουν οι γυναίκες. Μη σκεφτείτε άγιες μέρες ότι το κάνουν από κρίση μεγαλείου.

Στο πνεύμα των ημερών Μητροπολίτης Πειραιώς και Πεταλωτής αλλά το μεγάλο ντέρμπι είναι μεταξύ Ντόρας και Πρώτου Θέματος.  Ούτε ανακωχή λόγω Χριστουγέννων δεν προβλέπεται.

Πούλησε Καραμανλή και Μολυβιάτη στους Αμερικάνους  λέει η εφημερίδα, που βρήκε τα λεφτά που περιέφερε στην Ευρώπη ερωτά η βουλευτής Ντόρα. Τόση αγάπη δεν αντέχεται.

Βγήκαν τα μαχαίρια για τις καρέκλες στο Δήμο Αθηναίων. Ο Καμίνης διαμηνύει ότι δεν θα γίνει κλητήρας του ΠΑΣΟΚ.  Για Υπουργός πήγαινε, αλλά κέρδισε τις εκλογές και την πάτησε…

Ενώ μάθαμε τους ιδεολογικούς λόγους της διαφοροποίησης Ρομπόπουλου στη Βουλή. Είχε ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και αυτός δεν τον καλούσε…

Στο μνημόνιο υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στη γέμιση που πρέπει να έχει η γαλοπούλα ή εντάσσεται στα μη εξειδικευμένα μέτρα;Μικρός Οδυσσέας