Για ποια ανώτερη στάση μιλά ο κ. Βαρτζόπουλος;
25/11/2015 21:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για ποια ανώτερη στάση μιλά ο κ. Βαρτζόπουλος;

«Η κ. Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του 2009, ανέφερε ο στενός συνεργάτης του πρώην αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο κ. Βαρτζόπουλος ερωτηθείς να σχολιάσει τη φράση: «έγιναν πράγματα και θαύματα» με την προσωρινή πτώση του ηλεκτρονικού συστήματος στις εκλογές του 2009, ανέφερε: «Δεν το είπε έτσι η κ. Μπακογιάννη και γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ ήμουν υπεύθυνος της εκστρατείας του κ. Σαμαρά στη Βόρειο Ελλάδα. Τότε πραγματικά είχε πέσει το σύστημα για μερικές ώρες, αλλά το ότι “έγιναν πράγματα και θαύματα” νομίζω το είπε η κ. Μπακογιάννη με το λογοτεχνικό οίστρο που χρησιμοποιεί κανείς μερικές φορές εν τη ρύμη του λόγου του».

Ο κ. Βαρτζόπουλος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, υπογράμμισε ότι δεν ερμηνεύτηκε σωστά η δήλωση της κ. Μπακογιάννη και τόνισε ότι μέχρι τώρα η συνυποψήφια για την προεδρία στις εκλογές του 2009 έδειξε μια ανωτερότητα που την τιμά.

Μωρέ τι μας λένε τώρα. Δεν ακούσαμε τι είπε η Ντόρα που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι; Δεν είπε τα ίδια, ίσως και χειρότερα στην Κ.Ο.; Και για ποια ανώτερη στάση μιλά ο κ. Βαρτζόπουλος; Η Ντόρα δεν έφυγε από τη ΝΔ και ίδρυσε κόμμα; Αυτή δεν γύρισε γονυπετής και με κάθε τρόπο υπέσκαπτε τον Σαμαρά;

Ξαφνικά θα φάμε όλοι λωτούς και θα ξεχάσουμε το παρελθόν και το παρόν της κ. Μπακογιάννη; Εντάξει, έπαιξε το όνομά της με τις δηλώσεις στο Mega αλλά όχι και να νομίζουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουμε που το πήγαινε. Και δεν χρειάζεται συνηγόρους η κ. Ντόρα. Είναι από μόνη της... δικηγόρος του εαυτού της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 25/11/2015 21:53:18

  Ο Βαρτζόπουλος στήριζε Βαγγέλα, η Ντόρα στήριζε Βαγγέλα, ε κάπως έτσι συγγενέψανε φαίνεται.

  Ο Βαρτζόπουλος είχε πολύ μεγάλη θέση στην κυβέρνηση Σαμαρά, δεν θυμάμαι ακριβώς, γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης; Αυτό σημαίνει ότι ήταν ο "αντ' αυτού" του Σαμαρά έναντι των υπουργών.

  Ρε παιδιά, τρελαίνομαι: Μπαλτάκος, Μουρμούρας, Βαρτζόπουλος, όλα τα "δεξιά χέρια" του Σαμαρά, ο ένας μετά τον άλλον, τον πουλάνε και κοιτάζουν την προσωπική επιβίωση.

  Μου φαίνεται αδιανόητο, αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ, τι σόι τύπους εμπιστευόταν τελικά ο Σαμαράς...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Διογένης 28/11/2015 00:51:16

   Δεν είχε πολλούς άξιους εμπιστοσύνης αδελφέ. Εδώ ο Μπαλτάκος τον έβλαψε άθελά του. Μόνο Γεωργιάδης, Βρούτσης και Βορίδης υπερασπίστηκαν και συνεχίζουν το έργο του. Ακόμη και ο Κυριάκος τα μασάει πότε-πότε. Πάσχουμε από Βρούτους στην Ελλάδα μας...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.