Για πάντα… παρ’ ολίγον αυτός ο Χάρρυ Κλυνν
01/08/2017 22:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για πάντα… παρ’ ολίγον αυτός ο Χάρρυ Κλυνν

«Ο Χάρρυ Κλυνν στο Δ.Σ. της ΕΡΤ. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν. Εντός της εβδομάδας θα περάσει από την έγκριση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από κοινού με τον Γιώργο Θαλασσινό, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. επίσης θα αναλάβει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος».

Αυτά έγραφε η πάντα έγκυρη… Αυγή αλλά λίγη ώρα μετά η κυβέρνηση αναγκάστηκε να το πάρει πίσω και να πει «συγγνώμη λάθος, δεν θα είναι ο Χάρρυ στο δ.σ. της ΕΡΤ».

Κι έτσι θα χάσει η Ελλάδα και η ελληνική ραδιοφωνία έναν… συνεπή αριστερό, πάντα καλόβολο και χωρίς να… υβρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Παρ’ ολίγον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάπου τα χάλασαν αλλά ο γνωστός περφόρμερ ήταν ιδιαίτερα συνεπής στα social media όπου περνούσε γενεές δεκατέσσερις όποιον ήταν αντίπαλος της αριστεράς.

«Κόντρα στους νταβατζήδες και τους κολλητούς των ναρκέμπορων της ΝΔ», έγραφε κάποτε.

«Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας Νίκο Φίλη, είσαι το όνειδος της Αριστεράς!», είχε γράψει κάποια στιγμή, και μάλλον είχε δίκιο αλλά τιμητής και ο Χάρρυ Κλυνν.

Όταν ο Μανόλης Γλέζος… ξεστράτισε από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε δράση ο κωμικός για να γράψει: «Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις στην προκειμένη περίπτωση θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς και τα χειροκροτήματα από κάποια αποστεωμένα κομμουνιστοειδή κρουπούσκουλα που υπάρχουν, για να λένε μόνο ότι υπάρχουν».

«Βλάπτεις, δυστυχώς, σοβαρά την Αριστερά σύντροφε, την τραυματίζεις, κι εκεί που είναι να σηκωθεί για να σταθεί στα πόδια της, μπανγκ-μπανγκ την ξαναρίχνεις στο χώμα. Κουράστηκαν οι πολίτες να ακούνε πόσο δίκαιο έχεις εσύ και πόσο άδικο έχουν οι άλλοι… Πόσο "ήρωας" είσαι εσύ και πόσο δεν είναι οι άλλοι», συνεχίζει ο Χάρρυ Κλυνν και καταλήγει: «Αυτά τα λίγα είχα να σου πω σύντροφε, και πολύ θα λυπηθώ αν μάθω ότι δε σε στεναχώρησα… Πολύ θα λυπηθώ ακόμα και για την Αριστερά και για μένα και για τον Μανώλη Γλέζο».

Όταν τον έκοψαν από τα ψηφοδέλτια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει ενδιαφέρον τι έγραφε τότε: «Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου ζω , εργάζομαι , δραστηριοποιούμαι με πάθος και, το δέχτηκα. Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου».

Αστείοι άνθρωποι. Αντιμνημονιακό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι λέει τώρα ο Χάρρυ Κλυνν που παρ’ ολίγο να πιάσει στασίδι στην ΕΡΤ;

Και για τη ΝΔ τι είχε γράψει: Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς στην φασιστοκαμουφλαρισμένη Νέα Δημοκρατία με τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, τους Βελόπουλους και τα' άλλα τα παιδιά της φασιστοπλέμπας της Συγγρού.

Άξιος ο μισθός που δεν πήρε. Για πάντα… παρ’ ολίγον αυτός ο Χάρρυ Κλυνν.