Έχει... μουρμούρες στη Ραφήνα;
12/10/2016 22:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχει... μουρμούρες στη Ραφήνα;

Ποιος οικονομικός παράγοντας είναι ο πιο ευνοημένος από τον Αντώνη Σαμαρά; Δεν είναι και πολύ δύσκολος γρίφος. Ο πρώην οικονομικός του σύμβουλος και πρώην υφυπουργός, Γιάννης Μουρμούρας, ο οποίος διορίστηκε υποδιοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος... άνευ αντικειμένου. Μαθαίνουμε, όμως, ότι ο κ. Μουρμούρας παίζει το ρόλο του «κατασκόπου» στην ΤτΕ, με πολλές στενές σχέσεις με το λεγόμενο «Συριζαίϊκο» στρατόπεδο.

Αλλά, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό. Εσχάτως έγινε φίλος και του... άρχοντα της Ραφήνας. Οι πληροφορίες μας, και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ότι ο κ. Μουρμούρας συναντάται συχνά – πυκνά με τον Κώστα Καραμανλή, ίσως και... μέρα παρά μέρα. Γιατί άραγε ο ευνοημένος άπειρες φορές από τον κ. Σαμαρά υποδιοικητής κάνει αυτά τα ραντεβού και μάλιστα μυστικά;

Τι του λέει; Για την Τράπεζα της Ελλάδος ή μήπως για τα... τραπεζικά που απ' ότι λένε οι κακές γλώσσες, δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις;

Η πλάκα είναι ότι κάποιοι Καραμανλικοί βλέπουν το νέο «φίλο» να εμφανίζεται πολύ συχνά και τρέμουν στην ιδέα ότι το... μεγάλο αφεντικό αντικαθιστά τους ίδιους.

Αλλά στα σοβαρά. Έχει κάθε δικαίωμα ο κ. Μουρμούρας να συναντά όποιον θέλει. Όμως, κάποιοι που τον ευνόησαν στο παρελθόν θα πρέπει να αρχίσουν τις... μουρμούρες για τις όψιμες φιλίες.