Εύγε Κυριάκο! Έκλεισε σχόλια και αντιδράσεις στο YouTube!
13/03/2021 22:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εύγε Κυριάκο! Έκλεισε σχόλια και αντιδράσεις στο YouTube!

Δυναμική απάντηση του πρωθυπουργού στα χιλιάδες αρνητικά σχόλια

Πραγματικά ηγετική η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, αλλά και τις αντιδράσεις (Likes – Dislikes).

Είναι μια απόφαση που σας την είχα προαναγγείλει, διότι ο πρωθυπουργός είχε κλονιστεί από τις αρνητικές αντιδράσεις και τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια τόσο στον λογαριασμό του στο YouTube, αλλά κυρίως στον λογαριασμό του στο Facebook.

Φυσικά στο YouTube ήταν πιο εύκολο να γίνει πράξη η απαγόρευση σχολίων και αντιδράσεων. Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου όμως του μεγάρου Μαξίμου ψάχνει αντίστοιχες λύσεις και για το Facebook, προκειμένου ο πρωθυπουργός να μπορεί να αναρτά τις δημόσιες παρεμβάσεις του και τις ενέργειες του, χωρίς να αντιμετωπίζει αυτή την λαϊκή κατακραυγή.

Η απόφαση δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ούτε κάτι που έγινε εν κρυπτώ. Αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλώντας στο βήμα της Βουλής εχθές Παρασκευή, είχε προαναγγείλει ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως ακριβώς έκανε και ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Μέχρι να βρεθούν λύσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες, η ομάδα του Έρικ Θανόπουλου Παρκς, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης στο διαδίκτυο, προκειμένου να δίνει απαντήσεις στον ορυμαγδό αντιπολιτευτικών σχολίων και δράσεων, κυρίως στο Twitter.

Πηγή: newsbreak.gr