Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
21/08/2019 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκατοντάδες τζιτζίκια αποθέωσαν το Δήμαρχο στην Ακαδημία Πλάτωνος

Εκατοντάδες τζιτζίκια αποθέωσαν το νέο Δήμαρχο των Αθηναίων στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην προαναγγελία της ορκωμοσίας στο πρώτο παγκόσμιο (ανοικτό) Πανεπιστήμιο.

Παρά ταύτα οι δημότες αναμένουν και θέλουν ένα δήμαρχο μέρμηγκα (δουλευταρά) και όχι τζίτζικα (τέτοιους γνώρισαν πολλούς).

Από εκεί και πέρα σας είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα καινά δαιμόνια της Δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη.

Το κέντρο βάρους των προσπαθειών πάει στις γειτονιές, ιδιαιτέρως τις υποβαθμισμένες. Σας είχαμε ενημερώσει πριν την προεκλογική περίοδο πως καταστρατηγεί τη βασική και θεμελιώδη αρχή της διάκρισης του “Βούθουλα και του Μπούθουλα”. (Σε Κολωνό και Ακαδημία Πλάτωνος τα όμβρια νερά δεν έβρισκαν διέξοδο προς τον Κηφισσό, δημιουργούσαν λάσπη, εξού και το τοπωνύμιο).

Από εκεί και πέρα αν ήθελε ανοικτή ορκωμοσία υπήρχε η πλατεία Φιλικής Εταιρείας, να έρθουν όλοι οι επιφανείς Αθηναίοι, υπήρχε το Ζάππειο, υπήρχε το θέατρο στον Λυκαβηττό και πολλοί ακόμη χώροι.

Το Κολωνάκι θα σαμποτάρει την ορκωμοσία την προσεχή Κυριακή, αρνούμενο να κατέβει στις πλεμποσυνοικίες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στον Δήμαρχο: Αθήνα είναι μόνο το Κέντρο!

Πηγή: emo.gr