Φωτο: businessinsider.com
Φωτο: businessinsider.com
19/11/2019 17:08
Του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ στη NASA βλέπει η ΝΔ

Είναι πεπεισμένοι στην Πειραιώς πως ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει ένα κομμάτι της NASA.

Μέσα από το εξαιρετικά πετυχημένο διαστημικό πρόγραμμα που υλοποίησε επί κυβερνητικής θητείας της (με τη σύσταση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και μόνο), η Κουμουνδούρου έχει αναπτύξει αειθαλείς και χαλκέντερους διαύλους επικοινωνίας, μέσω της οποίας υποσκάπτει το μεταρρυθμιστικό έργο της Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη.

Αυτή την εξήγηση δίνουν μετά την περίεργη -όπως τη χαρακτηρίζουν- ανακοίνωση του αστεροειδούς που ενδέχεται να χτυπήσει τη Γη στις 6 Μαΐου 2022.

Διότι τότε θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, λίγο πριν κλείσει τρία έτη.

Το πολυδαίδαλο και πολυεπίπεδο σχέδιο για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, υπολογίζεται πως θα δώσει καρπούς από την 7η Μαΐου 2022, ημερομηνία που διέρρευσε και σε λίγες μέρες βγήκε η ανακοίνωση για την πρόσκρουση την παραμονή.

Αν αυτό δεν είναι απόδειξη της εμπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τι, αναρωτιούνται καλά ενημερωμένοι κύκλοι περί τα κέντρα των αποφάσεων.

Η Πειραιώς καλεί την Κουμουνδούρου να σταθεί στο θεσμικό της ρόλο και στο ύψος των περιστάσεων και να μην αποθαρρύνει τους ξένους επενδυτές, που ζουν και αναπνέουν μόνο και μόνο για να κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα.

Διότι είναι εικασία προς το παρόν και έχει ελάχιστες πιθανότητες το σενάριο ο αστεροειδής να βρει κέντρο, να επιφέρει διαμπερές τραύμα στον πλανήτη που θα καταλήξει να περιφέρεται σαν ντόνατ.

Πηγή: emo.gr