Αριστοτελία Πελώνη: «Η ψυχή της Αποστασίας»!
20/05/2021 11:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αριστοτελία Πελώνη: «Η ψυχή της Αποστασίας»!

Τα ευτράπελα της πολιτικής σκηνής

Προκάλεσε αίσθηση η πρόσφατη επίθεση αγάπης του Α. Γεωργιάδη στον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα. Δείγμα ότι στην ελληνική πολιτική σκηνή οι διαχωριστικές γραμμές είναι μόνο για τους ψηφοφόρους, που όμως επιμένουν να ακολουθούν ως κοπάδι τους πολιτικούς ταγούς. Ακόμα και όταν οι μεταμορφώσεις τους είναι πραγματικά οβιδιακές.

Παλαιός πολιτικός έλεγε σκωπτικά αναφερόμενος στις συνεχείς μεταλλάξεις του πολιτικού συστήματος, ότι «οι ιδεολογίες είναι μόνο για τα κορόιδα», διότι οι πολιτικοί ως μόνη «ιδεολογία» έχουν το συμφέρον τους. Φαίνεται ότι δικαιώνεται καθημερινά.

Το άρθρο της Αριστοτελίας Πελώνη για τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Αποστασία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τοποθέτηση της έμπειρης δημοσιογράφου Αριστοτελίας Πελώνη στην θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μία θέση που πρόλαβε να εγκαταλείψει εγκαίρως, ο Χρήστος Ταραντίλης.

«Ο πρωταγωνιστής της αποστασίας και του σχίσματος της ένωσης κέντρου του Γιώργου Παπανδρέου, που εκδηλώθηκε τον Ιούλιο του 1965, ήταν ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης». Αυτό έγραφε το 2008 η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος του …Μητσοτάκη, στην εφημερίδα Τα Νέα.

Σήμερα, τόσο η εφημερίδα όσο και η δημοσιογράφος, στηρίζουν …Μητσοτάκη!

Έχε το φίλο σου κοντά, τον εχθρό σου ακόμα πιο κοντά; Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει; Εάν θες φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο;

Ο θυμόσοφος λαός έχει αρκετά ρητά για παρόμοιες περιστάσεις.

Πηγή: newsbreak.gr