Απίστευτη πάσα της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα, δίνει τροφή για θεωρίες συνωμοσίας
25/02/2021 20:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη πάσα της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα, δίνει τροφή για θεωρίες συνωμοσίας

Πρωτοφανές σκηνικό σήμερα στη Βουλή

Πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πείσουν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη ότι δεν ήταν συνεννοημένοι.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα της ολομέλειας στην βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη τον διέκοψε δίνοντας του μία απίστευτη πάσα: Την ευκαιρία να αναφερθεί στον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη και την γνωστή υπόθεση παιδεραστίας στην Μολδαβία!

Μία υπόθεση που ενοχλεί αφάνταστα τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του.

Δύο τινά συμβαίνουν: Είτε η Ντόρα Μπακογιάννη έχασε την ψυχραιμία της από «δίκαιη οργή» κατά του Αλέξη Τσίπρα, επισύροντας όμως μία απάντηση εξαιρετικά αλγεινή για τον αδερφό της, είτε (συνωμοσιολογώντας) έδωσε «ασίστ» στον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης να «πληγώσει» τον αδελφό της. Ειδικά η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα «εγώ δεν ήθελα να αναφερθώ στο θέμα, εσείς με τσιγκλάτε», αρκεί για να γεννήσει απορίες.

Όσοι γνωρίζουν πάντως την Ντόρα Μπακογιάννη, ξέρουν ότι πρώτον, δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία της, και δεύτερον, δεν συμπαθεί καθόλου τον Νίκο Γεωργιάδη. Χρόνια τώρα.

Πηγή: newsbreak.gr