Άντε Αλέξη και νονός
06/06/2017 22:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άντε Αλέξη και νονός

Συγκίνηση κατέλαβε την γκέι κοινότητα της χώρας καθώς ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «antivirus magazine» για να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο επόμενο Athens Pride ο Τσίπρας θα είναι τιμώμενο πρόσωπο. Τέτοια αβάντα ποιος θα την έκανε; Έκλεψε τη δόξα από τον Καμίνη και τον Μπουτάρη.

Χαϊδεύοντας τα αυτιά των ομοφυλόφυλων, σε μια έξαρση κορεκτίλας από αυτή που έχει γίνει καθεστώς τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με την ευγενική χορηγία των απανταχού γκέι ο Αλέξης Τσίπρας είπε πολλά και διάφορα:

«Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ φαντάζει ως πολυτέλεια την εποχή της κρίσης, όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι εκ των ουκ άνευ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», τονίζει και αναφέρεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, που βρίσκεται σε διαβούλευση, μετά την ψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, λέγοντας: «Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. Οι θεσμικές αλλαγές δημιουργούν μακροπρόθεσμα και κοινωνική νοοτροπία. Και έπειτα απ' τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο. Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. Δεν μπορούν να ανατραπούν».

«Θεωρώ τον εαυτό μου και φιλοδοξώ, από τη θέση του πρωθυπουργού, να είμαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα μου. Των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων που είτε δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα πλήρως είτε αμφισβητούνται εκ νέου. Κατ' αυτή την έννοια, να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της νέας μητέρας, του επισφαλώς εργαζόμενου, του τρανς παιδιού, των ηλικιωμένων, των προσφύγων», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση ποιο είναι το μήνυμα του προς τη ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) απαντά ως εξής: «Να είστε υπερήφανοι και υπερήφανες γι' αυτό που είστε. Και να στέλνετε παντού, με επιμονή κι αποφασιστικότητα, το μήνυμα πως η αγάπη είναι αγάπη, ανεξάρτητα από το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλετική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Και να καλείτε διαρκώς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων, που είναι δίπλα μας, να μην κρύβονται και να μην ντρέπονται για τις επιλογές τους. Έτσι, μπορεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι η κοινωνία μας πιο αληθινή και πιο ανθρώπινη».

Τέλεια. Ο Τσίπρας υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών που πλήττονται από τα μέτρα του δεν τα υπολογίζει. Ούτε τα δικαιώματα στην ασφάλεια που πρέπει να αισθάνονται οι πολίτες όταν περπατούν στο δρόμο ή όταν έχουν την ατυχία να ζουν στα Εξάρχεια.

Είναι πολλοί οι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανσέξουαλ κ.λπ., είναι πολλές και οι ψήφοι γι’ αυτό και ο Αλέξης το παίζει προδευτικούρα του κερατά. Και μαζί όλοι όσοι δεν τολμούν, αριστερά και δεξιά, να τα βάλουν με μια κοινότητα που λύνει και δένει. Από τον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι την πολιτική. Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια αλλά ο πρωθυπουργός αισθάνεται υπερήφανος. Και προτρέπει όλους να περπατούν στο δρόμο περήφανοι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και της άλλης, διότι η κοινωνία το έχει αποδεχθεί.

Εμπρός της Ελλάδας οι κολασμένοι. Φορέστε γόβες και φουστάνια, βάψτε το μαλλί ξανθό, βάλτε και πλαστικά βυζιά και τρέξτε στους δρόμους. Η επανάσταση του γκέι προλεταριάτου είναι γεγονός. Άλλωστε, αυτό είναι μόνον η αρχή, υπάρχουν κι άλλα δικαιώματα εκτός από τους γκέι γάμους.

Ερωτώμενος ο πρωθυπουργός γιατί Σύμφωνο Συμβίωσης και όχι πολιτικός γάμος, όπως και στην ερώτηση για το ζήτημα της παιδοθεσίας ο πρωθυπουργός απαντά ότι η κυβέρνηση επιλέγει ένα βήμα κάθε φορά, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, βεβιασμένες και απροετοίμαστες, διότι αν κάνει κάποιος πολλά βήματα μαζί υπάρχει και ο κίνδυνος να "μπουρδουκλωθεί" και να πέσει. "Οι «γάμοι της Τήλου» άνοιξαν δρόμους, λέει ο πρωθυπουργός. Ένα βήμα τη φορά λοιπόν, και το επόμενο είναι οι υιοθεσίες από γκέι ζευγάρια.

Ο Μήτσος και ο Κώστας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι που θα τους λέει μπαμπά και… μπαμπά. Άντε Αλέξη και νονός για να αποδείξεις πώς ξέρεις να πολεμάς τον… συντηρητισμό.