Αναμπουμπούλα στην Βουλή μετά από περίεργη φήμη για πρόωρες εκλογές
15/07/2021 19:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναμπουμπούλα στην Βουλή μετά από περίεργη φήμη για πρόωρες εκλογές

Γαλάζιοι βουλευτές ρωτούσαν συναδέλφους τους αν ισχύει!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Βουλή από το πρωί, μετά από μία φήμη που διαδόθηκε ραγδαία μεταξύ των βουλευτών και θέλει τον πρωθυπουργό να προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τις 29 Αυγούστου.

Μπορεί ένα τέτοιο σενάριο να είναι απολύτως ακραίο και μάλλον απίθανο, διαδόθηκε όμως ως φωτιά σε ξερόχορτα και είναι απορίας άξιον το ότι προκάλεσε αναστάτωση στους γαλάζιους βουλευτές.

Φανταστείτε τώρα την εικόνα. Βουλευτές και μάλιστα των μεγάλων περιφερειών του κέντρου, να ρωτούν συναδέλφους τους από το ΣυΡιζΑ και την Ελληνική Λύση, αλλά φυσικά και δημοσιογράφους, για το εάν η συγκεκριμένη φήμη έχει βάση! Μιλάμε για μία κωμική εικόνα, αφού υποτίθεται ότι εάν προκηρυχθούν εκλογές, οι γαλάζιοι βουλευτές θα το μάθουν πριν από όλους.

Εκτός εάν υπάρχει το απόλυτο χάσμα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε οι γαλάζιοι βουλευτές έχουν φτάσει να πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να αιφνιδιάσει ακόμα και την κοινοβουλευτική του ομάδα, στο υπαρξιακό μάλιστα θέμα των πρόωρων εκλογών. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και τουλάχιστον δύο βουλευτές μεγάλης περιφέρειας παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις για να δουν ποια είναι η αποδοχή τους από τους ψηφοφόρους της περιφέρειας τους.

Πηγή: newsbreak.gr