«Αδειάζει» Τσίπρα ο Καραμανλής;
16/01/2017 13:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Αδειάζει» Τσίπρα ο Καραμανλής;

«Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ο κόσμος θα καταψηφίσει τον Τσίπρα. Έτσι γίνεται πάντα, τώρα πολύ περισσότερο. Δεν είναι θέμα προσώπων. Οι πολίτες, όταν απογοητεύονται από έναν πρωθυπουργό, πάνε στον επόμενο». Αυτή τη μεγάλη σοφία είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που παραβρέθηκε σε γιορτινό γεύμα που οργάνωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών.

Ο Κ. Καραμανλής που εδώ και καιρό αποστασιοποιείται μέσω διαρροών από τον Αλέξη Τσίπρα, αν και αρκετοί καραμανλικοί, όπως και ο Πρ. Παυλόπουλος εξακολουθούν και τον στηρίζουν, φέρεται να υποστήριξε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση και πως ο πρωθυπουργός απογοήτευσε αφού συμβιβάστηκε και ως εκ τούτου ένα σημαντικό τμήμα του αντιμνημονιακού κοινού θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να εκφραστεί μέσω άλλων κομμάτων.

«Η Ν.Δ θα βγει πρώτο κόμμα όποτε γίνουν οι εκλογές. Το θέμα της αυτοδυναμίας δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει. Εξαρτάται από το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες» είπε μεταξύ άλλων και εξέφρασε, όπως είναι αυτονόητο, τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

M.A.