35χρονη παίρνει 15 χρόνια σύνταξη γήρατος
24/06/2019 19:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

35χρονη παίρνει 15 χρόνια σύνταξη γήρατος

35χρονη παίρνει 15 χρόνια σύνταξη γήρατος και δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν παράνομη η χορήγησή της.

Σε δηλώσεις της είπε πως πράγματι στην αρχή της είχε φανεί κάπως παράξενο, όμως με την πάροδο των ετών αντελήφθη το δίκαιο της καταβολής της.

Δεν είναι πολύς καιρός που κάτι τεκνά την είπαν “γριά” ενώ έχει προσφύγει και στα Διοικητικά Δικαστήρια, καθώς εκκρεμεί η καταβολή του εφάπαξ.

Τονίζει και για την αποφυγή κάθε παρανόησης, πως είναι και άγαμη και θυγατέρα, αλλά ο μπαμπάς της όχι μόνο είναι είναι εν ζωή, αλλά είναι και ο πιο γλυκούτσικος 60άρης που έχουμε δει.

Η μάνα της είναι το πρόβλημα που την έχει πάει αίμα και την πιέζει να την κάνει γιαγιά.

Παρά ταύτα και για την αποφυγή εκμετάλλευσης της χορήγησης της σύνταξης της από τους πολιτικούς αντιπάλους του μπαμπά, απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού “Άγαμοι Θύται που ασχολείστε με τις συντάξεις μας”.

Κλείνει λέγοντας πως κανείς δεν την πίεσε να παραιτηθεί, ήταν όμως η μόνη κίνηση για να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, για να σταματήσει η ανθρωποφαγία των λογαριασμών και για να τιμήσει της άγνωστης θυγατέρας την ποδιά, που σφάχτηκαν παλικάρια, που δεν είχαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από το σίγουρο ποσό της σύνταξης στην πλειοδοσία.

Πηγή: emo.gr