1917 κόσκινα για τις υποψηφιότητες
27/03/2019 20:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

1917 κόσκινα για τις υποψηφιότητες

Από 1917 κόσκινα περνούν πλέον οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επικοινωνιακή αστοχία με της Μυρσίνης την ποδιά.

Έτσι στο νέο “σετ” υποψηφιοτήτων δεν υπάρχει ψεγάδι, μιας και έχουν ψαχτεί σε βάθος 11 γενεών και οριζοντίως οι εξ αγχιστείας συγγενείς.

Η άρνηση του Παναγιώτη Γιαννάκη (για τον οποίο σας είχαμε πει μην περιμένετε να γίνει και ινστρούχτορας), έφερε την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενός αθλητή ταε-κβον-ντο σε κορμί μπασκετμπολίστα.

Ο Δράκος είναι 1.92 και ο Αλέξανδρος 2.07, ο πιο χαρισματικός αθλητής του ελληνικού taekwondo.
Επόμενη υποψηφιότητα είναι αυτή που θα ψηφίσετε και θα πείτε και ένα τραγούδι: Ραλλία Χρηστίδου, με μεγάλο γκελ στις νεαρές ηλικίες και στις γυναίκες.

Η πιο βαριά όμως υποψηφιότητα δεν είναι άλλη από αυτή του Πέτρου Κόκκαλη. Με ονοματεπώνυμο “βαρύ” προσεγγίζει τις μεγαλύτερες ηλικίες αριστερόστροφων, αλλά το βασικό στοίχημα είναι να διεμβολίσει τις ψήφους των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που πνέουν μένεα κατά της Κυβέρνησης.

Άρα, το μεγαλύτερο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη και είναι λογικό να αντικρούει και να προσπαθεί να διασκεδάσει τις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης για διαπλοκή.

Θα έχει ενδιαφέρον η κατάληξη της υποψηφιότητάς του, καθώς έχουν περάσει κάποια χρόνια που, διαμέσου του Ολυμπιακού, είχε καθημερινή επαφή με την επικαιρότητα.

Σε κάθε περίπτωση στην Κουμουνδούρου η “συνταγή” της αναγνωρισιμότητας και των ονομάτων δεν αλλάζει, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και το πολλαπλό κόσκινο για να αποφευχθεί νέο αυτογκόλ.

Οι περιπτώσεις Δανέλλη και Κουντουρά απαιτούν ειδικό επικοινωνιακό χειρισμό, ενώ κάποιοι λένε πως δεν έχουν απολύτως “κλειδώσει”.

Πηγή: emo.gr