Η Δούρου, οι «ερυθροφρουροί» και οι …ερυθρόλευκοι
24/06/2014 08:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Δούρου, οι «ερυθροφρουροί» και οι …ερυθρόλευκοι

Τι εννοούσε η Ρένα Δούρου όταν έλεγε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θέλει ερυθροφρουρούς;

«Δε θέλουμε ερυθροφρουρούς, όπως δε θέλαμε και πρασινοφρουρούς» είπε με ένταση η Ρένα Δούρου στα υπόλοιπα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της την Κυριακή. Με αυτή τη φράση μάλιστα έκλεισε και την παρέμβασή της.

Αμέσως πριν είχε αναφερθεί στα της περιφέρειας Αττικής λέγοντας ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Δύναμη Ζωής) είχε μοντέλο λειτουργίας που απέτρεψε παθογένειες, υπονοώντας τα όσα ακούγονταν όλο το Σαββατοκύριακο απ’ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αλληλοκατηγορούνταν για «παραγοντισμό», για «νοοτροπίες κολλητών», «προσωπικές στρατηγικές» μέχρι και έλλειψη ήθους μπροστά στα οφίτσια και την κυβερνητική εξουσία. Μάλιστα αρκετές απ’ τις εκτοξευόμενες κατηγορίες φαίνεται ότι είχαν αποδέκτη μεταξύ πολλών άλλων και την ίδια τη νέα Περιφερειάρχη της Αττικής και εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι εννοούσε λοιπόν η Ρένα Δούρου όταν έλεγε ότι δε θέλει ερυθροφρουρούς; Άρχισαν από τώρα οι σύντροφοί της τα «ραβασάκια» και τα «αιτήματα» για βόλεμα «κολλητών» σε καμιά θέση στην Περιφέρεια Αττικής; Και τέλος στους ερυθροφρουρούς συμπεριλαμβάνονται και οι …«ερυθρόλευκοι» του Ολυμπιακού, της ΠΑΕ πρόεδρος της οποίας είναι ο Μαρινάκης;