Τους μπαχαλάκηδες θα τους συλλάβετε;
07/03/2018 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τους μπαχαλάκηδες θα τους συλλάβετε;

Η επιτυχία της Αστυνομίας και ειδικά της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να συλλάβει πέντε άτομα και να εξαρθρώσει εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, είναι σημαντική. Της αξίζουν συγχαρητήρια και είναι πέραν πάσης προσδοκίας.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με νεοναζί που είχαν στην κατοχή τους εκρηκτική ύληANFO, 50 κιλά, μολότοφ και άλλα υλικά με τα οποία θα μπορούσαν να ανατινάξουν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Θρασίμια της κοινωνίας που χτυπούσαν μετανάστες ή καταληψίες, ανεξαρτήτως του τι ήταν ο καθένας. Η οργάνωση Combat 18 ήταν πολύ επικίνδυνη και καλώς της δόθηκε ένα ισχυρό χτύπημα.

Όμως, πέρα από μεμψιμοιρίες και κατηγορίες κατά των αρχών δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια παρατήρηση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το ότι δεν έχουν υπάρξει ανάλογες περιπτώσεις εξάρθρωσης συμμοριών μπαχαλάκηδων.

Η αστυνομία, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας κι εντολών προφανώς, δεν έχει επιδείξει ανάλογο ζήλο για να πιάσει αναρχικούς που κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Όταν σπας τα μαγαζιά του κοσμάκη, όταν του καις τα αυτοκίνητα, όταν δέρνεις ανηλεώς καθηγητές και φοιτητές, όταν απειλείς ότι θα πυρπολήσεις την πρωτεύουσα σε ένδειξη συμπαράστασης σε ένα βομβιστή, αυτό δεν είναι μείζον έγκλημα;

Και η Αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι οι περισσότεροι μπαχαλάκηδες. Γνωρίζει και τους Ρουβίκωνες και τις λοιπές συλλογικότητες που έχουν καταλάβει τη χώρα, αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτε για να τους αποτρέψει. Λες και φοβάται μη τυχόν και την κακοχαρακτηρίσουν. Λες και φοβάται μήπως υπάρξουν αντίποινα στην… αριστερή και πρώην μπαχαλάκικη κυβέρνηση.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι κόκκινος ή μαύρος φασισμός είναι το ίδιο και επιφέρουν και οι δύο πληγές στη Δημοκρατία. Τα άκρα δεν μπορούν να υπάρχουν αν θέλει η Ελλάδα να γίνει κανονική χώρα. Και για να μην υπάρξουν θα πρέπει να χτυπηθούν. Όπως χτυπιούνται και συλλαμβάνονται οι νεοναζί, έτσι πρέπει να τσακίσουμε και το ακροαριστερό αυγό του φιδιού.