Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 1.350.000 ευρώ – Πώς θα συμπληρώσετε διαδικτυακά το δελτίο σας από το σπίτι
10/11/2020 12:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 1.350.000 ευρώ – Πώς θα συμπληρώσετε διαδικτυακά το δελτίο σας από το σπίτι

Πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ μετράει το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο στην αποψινή κλήρωση αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 1.350.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει τόσο μέσω της ιστοσελίδαςtzoker.grόσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμηεδώ).

Τα βήματα για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡonline

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ήtablet. Για να παίξετεonlineκαι να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

· Σε κινητό ήtablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από τοAppstoreή την εφαρμογή γιαAndroidμέσω τουtzoker.grπατώνταςεδώ– Σε υπολογιστή μπαίνετε στοtzoker.gr

· Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή

· Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες

· Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια μεemail

Μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές και επιβραβεύσεις.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα τουtzoker.grκαι μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.