Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη – Βρέθηκε και δεύτερο χειρόγραφο σημείωμα
23/06/2021 15:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη – Βρέθηκε και δεύτερο χειρόγραφο σημείωμα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η έρευνα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες, μια στο σημείο της καρδιάς και μια στον κρόταφο.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει τα σενάρια που έκαναν λόγο για αυτοκτονία του 53χρονου επιχειρηματία και πλέον οι έρευνες των αστυνομικών επεκτείνονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του συνιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία που μπορεί να τον οδήγησαν στη μοιραία απόφαση.

Μετά το πρώτο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του, δίπλα σε ένα κουτί με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και στο οποίο ο 53χρονος με λίγες φράσεις καθιστά κληρονόμο των περιουσιακών του στοιχείων τον αδερφό του, ακόμα ένα σημείωμα εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Μέσα στο ασημί Smart που εντοπίστηκε σταθμευμένο στην θέση Αη Γιάννης στην Αγία Παρασκευή, λίγο πριν ο 53χρονος κατευθυνθεί προς το δάσος όπου έδωσε τέλος στη ζωή του, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο ο Σταύρος Δογιάκης ζητάει συγγνώμη από τον αδερφό του για την στεναχώρια που του προκάλεσε.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με καταθέσεις από άτομα της οικογένειά τους αλλά και φίλους, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ – Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει;»

Ένας από τους φίλους του ο οποίος είχε συναντηθεί πρόσφατα με τον επιχειρηματία, αποκάλυψε ότι ο Δογιάκης ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του και θα άνοιγε ένα νέο κατάστημα εστίασης στο οποίο είχε επενδύσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία» δήλωσε στο protothema.gr και τόνισε ότι οι αστυνομικές αρχές πρέπει να ψάξουν την υπόθεση:

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού. Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» δήλωσε ο φίλος του 53χρονου επιχειρηματία.

Πηγή: newsbreak.gr