Θύμα…ψεκασμών ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ: Νομίζει ότι οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από ενεργειακά όπλα!
03/08/2018 11:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θύμα…ψεκασμών ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ: Νομίζει ότι οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από ενεργειακά όπλα!

Το…τερμάτισε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ και στέλεχος των ΑΝΕΛ Γιώργος Μαϊστράλης, ο οποίος με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Facebook, εν ολίγοις νομίζει ότι οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική προκλήθηκαν από ενεργειακά όπλα.

Μετά τους αεροψεκασμούς, τις θεωρίες της επίπεδης γης και τα UFO, ο κ. Μαϊστράλης άνοιξε νέους ορίζοντες στη συνομοσιολογία με τις αναρτήσεις του.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος των ΑΝΕΛ ανέβασε ένα βίντεο που συσχετίζει τις πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική με… επίθεση με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».

Ο ίδιος μάλιστα στο τέλος της ανάρτησής του, ρωτά και τους διαδικτυακούς του φίλους, αν γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ο ίδιος, επανέρχεται στα σχόλια της ανάρτησής του, λέει «Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά; Photoshop;;»

Πηγή:eleftherostypos.gr