Θα παραιτηθεί κανένας για το φιάσκο με τις μάσκες;
17/09/2020 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα παραιτηθεί κανένας για το φιάσκο με τις μάσκες;

Την ώρα που το κράτος των αχρήστων ετοιμάζεται να επιβάλει νέο lockdown και να δώσει την χαριστική βολή στην παραπαίουσα οικονομία επειδή εκτινάχτηκαν τα κρούσματα για να προστατευθούν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας, πετάει στα σκουπίδια εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του φιάσκου των... σωβρακομασκών που μοίρασε στα σχολεία.

Οι ευθύνες είναι πολλές και τεράστιες.

Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη για να μην καταστεί στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών... ως μια από τις ίδιες, οφείλει να πράξει τα δέοντα για την παταγώδη αποτυχία.

Έχουν περάσει δυο εικοσιτετράωρα από τον διασυρμό και συνεχίζει να ποιεί την νήσσαν.

Με κανέναν από τους εμπλεκόμενους (αρμόδια υπουργία και ΚΕΔΕ με τους αποσπασμένους αργόσχολους που κάνουν δημόσιες σχέσεις αντί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τις οποίες πληρώνει ο ελληνικός λαός) να μην παραιτείται προς εκτόνωση της ασύλληπτης ξεφτίλας.

Κύριε πρωθυπουργέ, αναλάβετε πρωτοβουλίες και σπάστε αυγά.

Ο ελληνικός λαός δεν σας εξέλεξε για να καλύπτετε τις παθογένειες αλλά για να δίνετε λύσεις.

Εδώ και τώρα πάρτε τα κεφάλια των ανίκανων που δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν μια απλή εντολή και σταματήστε να τους προστατεύετε.

Στην Ελλάδα της νέας οικονομικής κρίσης, δεν είναι δυνατόν να πετιούνται στα σκουπίδια εκατομμύρια ευρώ και απλώς να σφυρίζετε αδιάφορα.

Δυστυχώς γίνεστε περίγελος με την ανοχή σας.

Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας…

Αγανακτισμένος Δεξιός