Στ. Μπαλάσκας: Αν δοθεί πολιτική εντολή στην ΕΛΑΣ να καθαρίσει τα Εξάρχεια θα πάθετε την πλάκα σας
06/07/2019 17:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στ. Μπαλάσκας: Αν δοθεί πολιτική εντολή στην ΕΛΑΣ να καθαρίσει τα Εξάρχεια θα πάθετε την πλάκα σας

"Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας", δήλωσε στον Ρ/Σ "ΘΕΜΑ 104,6" ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Όπως ο ίδιος τόνισε, σύμφωνα με το protothema.gr, "χρειάζεται πολιτική εντολή, πολιτική θέληση, πολιτική βούληση".

"Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να ''καθαρίσουμε'' τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοιδεολόγους έχουν μία όσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα ''ξεβρώμισμα'' μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα", σημείωσε.

Τέλος, μιλώντας για τον Ρουβίκωνα, υπογράμμισε: "Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ορών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες".

Πηγή: capital.gr