Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
28/12/2019 19:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Παρέμβαση» αντιεξουσιαστών στο Mall για Μ. Χρυσοχοΐδη και υπέρ των καταλήψεων

«Παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα πραγματοποίησε μετά το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα το πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

Περιπου 30 άτομα μπήκαν στο πολυκατάστημα φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της κρατικής καταστολής, όπως ανέφεραν, αλλά και υπέρ των καταλήψεων, πέταξαν τρικάκια με το ίδιο περιεχόμενο και μετά τη σύντομη παρουσία τους στο χώρο, αποχώρησαν ειρηνικά.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, για την «παρέμβαση» ομάδας αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι

Για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο βουλευτής Β' Πειραιώς και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την «παρέμβαση» με τρικάκια και συνθήματα που πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μέσα στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

«Μετά τις νέες σημερινές παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών στο Mall στο Μαρούσι και στην Κηφισιά, δεν αποδεικνύεται μόνον η αθέτηση ακόμη περισσότερων προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη. (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα τελείωνε αυτά τα φαινόμενα στις 8 Ιουλίου).

Αποδεικνύεται και η φαιδρότητα των προεκλογικών υποσχέσεων του κ.Μητσοτάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ραγκούσης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ