Οργανωμένο σχέδιο; Ετοίμαζαν «μπουρλότο» στον Υμηττό! – Τι βρήκαν αστυνομικοί στη Βαρυμπόμπη (video)
06/08/2021 19:39
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οργανωμένο σχέδιο; Ετοίμαζαν «μπουρλότο» στον Υμηττό! – Τι βρήκαν αστυνομικοί στη Βαρυμπόμπη (video)

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Ιωάννης Κωνσταντάτος αποκάλυψε στο Open ότι η πρωινή βάρδια των εθελοντών που περιπολούσαν στον Υμηττό, είδαν μια αντανάκλαση σε ένα σημείο πάνω από το δάσος, σε ένα απόκρημνο σημείο και όταν πήγαν εκεί (κατέβηκαν με σχοινί), εντόπισαν έναν μηχανισμό εμπρησμού, αποτελούμενο από έναν μεγεθυντικό φακό πάνω σε μια βάση και από κάτω χόρτα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, στο σημείο που βρέθηκε ο –ουσιαστικά- αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αν έπιανε φωτιά, αμέσως με τον αέρα θα μπορούσε να φύγει προς τα κάτω, προς το δάσος.

«Το βγάλαμε φωτογραφία και το παρέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας», είπε ακόμα ο κ. Κωνσταντάτος.

Να προσθέσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με το lawandorder.gr, την Πέμπτη, περίπολος της ομάδας ΔΙΑΣ στη Βαρυμπόμπη (300 μέτρα μετά το Βαρυμπόμπη Club και 150 μέτρα από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής) παρατήρησε και εντόπισε ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα μεταλλικό κουτί με σπίρτα, αναπτήρα και άλλα αντικείμενα τυλιγμένα μέσα σε χαρτί και πλαστικό.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες αξιολογούν τα ευρήματα και ελέγχονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

nb keimeno varybobi evrima

Άντε και να κρίνουμε ένοχο τον καύσωνα και την κλιματική αλλαγή, αλλά μήπως υπάρχουν και ακόμα πιο ένοχοι για το δράμα που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα; Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας πάντως, χθες ήταν σίγουρος…

Πηγή: newsbreak.gr