Ο Ρουβίκωνας θα... πατάξει την "ανομία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια", δηλώνει στέλεχός του
18/10/2018 12:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Ρουβίκωνας θα... πατάξει την "ανομία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια", δηλώνει στέλεχός του

Ρόλο στην "πάταξη της ανομίας στα πανεπιστήμια" διεκδικεί ο Ρουβίκωνας, όπως προκύπτει από ανάρτηση γνωστού του στελέχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της αναρχικής ομάδας και καθηγητών στη Φιλοσοφική Σχολή, με αφορμή την κατάληψη από τον Ρουβίκωνα χώρου τον οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε στέκι του εντός του πανεπιστημίου, ο γνωστός για τη δράση του στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ομάδας Γ.Κ. αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Με την κυρία Φουντοπούλου ήταν 15 καθηγητές και διοικητικοί και 3 μπράβοι απο το Μενίδι. Με την συλλογικότητα μας περίπου 100 φοιτητές και διοικητικοί.Αυτό για να ξέρουμε τους συσχετισμούς που υπήρξαν σήμερα.Επι σειρά ετών η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πηγαίνουν σε καθηγητές λίστα με φοιτητές των παρατάξεων τους για να τους περάσουν στα μαθήματα.Το ρουσφέτι καλά κρατεί.Αυτά( και πολλά άλλα) θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να τα πολεμήσουμε. Την ανομία που έχουν επιβάλλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ".

Πηγή:capital.gr