Ο Χρήστος-Ραφαήλ σε ρόλο αστυνομικού
Ο Χρήστος-Ραφαήλ σε ρόλο αστυνομικού
09/08/2019 11:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish

Μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το MAD

Ο ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”.

Η δράση, η οποία υλοποιείται για δεύτερη φορά σε συνεργασία με το MAD, έχει κάνει πραγματικότητα συνολικά επτά παιδικές ευχές. Την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των ευχών αποτέλεσαν οι δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κατέβασαν και χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340949 photo
Ο Χρήστος-Ραφαήλ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Στη δεύτερη δράση “MAD for a Cause”, η οποία διήρκησε από τις 8 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, συμμετείχαν η Έλενα Παπαρίζου, οι Marcus & Martinus και οι Alcatrash, προσφέροντας τρία προσωπικά τους αντικείμενα. Η Έλενα Παπαρίζου πρόσφερε τον χρυσό δίσκο της με τίτλο "Mambo!", οι Marcus & Martinus ένα jean jacket και οι Alcatrash ένα midi keyboard. Τα συλλεκτικά αντικείμενα των αγαπημένων καλλιτεχνών κέρδισαν τρία μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.

Οι τέσσερις ευχές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έγιναν πραγματικότητα

Χάρη στη δράση “MAD for a Cause”, o επτάχρονος Χρήστος-Ραφαήλέζησε μια ημέρα ως αστυνομικός, συμμετείχε σε εικονική καταδίωξη ληστή μαζί με τους «συναδέλφους» του από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και παρασημοφορήθηκε για τη γενναιότητά του.

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340950 photo
Η Κωνσταντίνα με τα αδέλφια της στο νέο της δωμάτιο

Η επτάχρονη Κωνσταντίνααπέκτησε το ροζ-φούξια δωμάτιο των ονείρων της, στο οποίο συγκατοικεί με μαγικούς μονόκερους. Η καθημερινότητά της έχει αποκτήσει χρώμα και νιώθει πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Ο δεκάχρονος Χρυσόστομοςξέσπασε σε επιφωνήματα χαράς όταν είδε για πρώτη φορά το νέο του υπνοδωμάτιο, τα χαρούμενα χρώματα που πλημμυρίζουν το χώρο, το διώροφο κρεβάτι, τη στριφογυριστή καρέκλα και τα δώρα για τον ίδιο και την ξαδέλφη του. Όσο για τα ποδοσφαιρικά αξεσουάρ, πήραν αμέσως θέση στην αυλή.

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340951 photo
Το νέο δωμάτιο της Κωνσταντίνας

Η εννιάχρονη Μαρία γνώρισε από κοντά την πριγκίπισσα Άριελ, σε ένα πάρτι-έκπληξη, με μουσική και πολλά δώρα. Το αμαξίδιο και η μηχανική υποστήριξη που χρησιμοποιεί, δεν εμπόδισαν τη Μαρία να ντυθεί πριγκίπισσα και να ζήσει το όνειρό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της.

Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση “MAD for a Cause” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr.

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340952 photo
Ο Χρυσόστομος στο νέο του δωμάτιο

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340953 photo
Το νέο δωμάτιο του Χρυσόστομου

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340954 photo
Η Μαρία με την πριγκίπισσα Άριελ

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish 340955 photo
Το πάρτι έκπληξη της Μαρίας