Ο «αντιαισθητικός» κύριος Καμίνης
02/03/2018 14:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο «αντιαισθητικός» κύριος Καμίνης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η... άλωση του Κολωνακίου από τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την όλη υπόθεση, υπενθυμίζουμε ότι μετά το ξύλωμα των τραπεζοκαθισμάτων ο «εκδικητής» του Κολωνακίου ζήλεψε τη δόξα του Παπαθεμελή και πλέον όσοι επιθυμούν να απολαύσουν το ποτό τους π.χ. στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ θα πρέπει να το ξανασκεφτούν καθώς μουσική πάπαλα μετά τις 12.

Αυτή τη φορά όμως ο αγαπητός κύριος Καμίνης ξεπέρασε τον εαυτό του.

Φορώντας την στολή του τροχονόμου γέμισε με κίτρινες γραμμές την Τσακάλωφ.

Αυτό το αντιαισθητικό έκτρωμα έγινε λέει για να μην παραβιάζονται τα όρια που έχει επιβάλει ο Δήμος για τα τραπεζοκαθίσματα.

Και ρωτάμε οι αφελείς.

Ήταν ανάγκη να μετατραπεί σε πάρκινγκ ένας από τους πιο καλαίσθητους και ακριβότερους πεζόδρομους στην Ελλάδα;

Δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο δημιουργικό ο Δήμαρχος; Όχι τίποτε άλλο, δηλώνει κι αριστερός, ξεχνώντας προφανώς την αισθητική για την οποία διακρίνεται ο συγκεκριμένος χώρος.

Καλό είναι να στείλει τα συνεργεία του Δήμου να ξηλώσουν τις αποκρουστικές κίτρινες γραμμές μπας και ξαναποκτήσει τη χαμένη αίγλη του ο πεζόδρομος.

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να οριοθετηθούν τα... σύνορα των τραπεζοκαθισμάτων.

Έκτος κι αν δεν τον ενδιαφέρει και το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει την περιοχή για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ακούγεται έντονα ότι ο Γ. Καμίνης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η... άλωση του Κολωνακίου γίνεται προς άγραν ψήφων.

Δηλαδή, να επωφεληθεί από τις ψήφους των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι έχουν βάλει... στόχο ζωής να κλείσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια και τις καφετέριες στο Κολωνάκι.

Σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούμε αυτές τις φήμες. Ωστόσο, εάν ισχύουν ο Δήμαρχος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι κάτοικοι του Κολωνακίου είναι στην πλειοψηφία τους συντηρητικοί, άρα δεξιοί.

Ποσό πιθανό είναι λοιπόν να ψηφίσουν έναν αριστερό επειδή... καθάρισε το Κολωνάκι, όταν την ίδια στιγμή θα θέλουν να εκδικηθούν τον Τσίπρα λόγω του τσακίσματος από την αβάσταχτη φορολογία;

Σε κάθε περίπτωση, ποσώς μας ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον του Γ. Καμίνη. Ας κάνει και δικό του κόμμα, εδώ έγινε Πρωθυπουργός ο Τσίπρας και Υπουργός ο Κουβέλης, ο Καμίνης δεν θα τα καταφέρει;

Η ουσία είναι να σταματήσει ο εκδικητικός βανδαλισμός του Δήμου και να αποκατασταθεί η καλαισθησία στην Τσακάλωφ που μαγάρισαν. Έτερον ουδέν!

Ο «αντιαισθητικός» κύριος Καμίνης 281017 photo