Νέα συλλαλητήρια: Η τελευταία ευκαιρία για τη Μακεδονία!!!
29/05/2018 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα συλλαλητήρια: Η τελευταία ευκαιρία για τη Μακεδονία!!!

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία διοργανώνονται ξανά στις 6 Ιουνίου και ήδη η πολιτική αντιπαράθεση ξεκίνησε, όπως βεβαίως και η προπαγάνδα, η σπίλωση, η διαστρέβλωση.

Βασικός στόχος των υπογείων του Μαξίμου να μην πάει κανένας στις συγκεντρώσεις και απρόσκοπτα η κυβέρνηση να φέρει ένα Νέα Μακεδονία στη Βουλή, να το ψηφίσει και ο Κυριάκος για να… ηρεμήσει η κατάσταση στα Βαλκάνια, να το ψηφίσουν και τα μπακακάκια του Ποταμιού και της Φώφης και τα Σκόπια να αποκτήσουν όνομα, ταυτότητα, πολιτισμό, γλώσσα, όλα Μακεδονικά και με τη βούλα του Τσίπρα.

«Ακροδεξιοί αυτοί που συντονίζουν τα συλλαλητήρια και τους παρακινεί και η ΝΔ», λένε οι παπαγάλοι της Αριστεράς. Θα αρχίσουν μετά να λένε ότι θα έχουμε επεισόδια, να λένε ότι θα μαζευτούν μπαχαλάκηδες, θα κλείσουν και οι σταθμοί του μετρό κι έτσι… άδεια η πλατεία. Η ίδια πλατεία που γέμιζε με αριστερούς και χρυσαυγίτες που έκαναν πόλεμο κατά των μνημονίων και της τρόικας. Και τι ειρωνεία. Ο Τσίπρας προσκυνά τους δανειστές ενώ οι νεοναζί έχουν κρατήσει τις ίδιες θέσεις.

Η υπόθεση με τα επικείμενα συλλαλητήρια είναι πολύ σοβαρή. Και ίσως είναι μια χρυσή ευκαιρία για τον κόσμο (ίσως και η τελευταία) προκειμένου να δείξει ότι δεν μπορούν να περάσουν οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.

Αν η πλατεία γεμίσει όπως και την προηγούμενη φορά, και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και αλλού τότε δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει καμιά συμφωνία από τη Βουλή. Αν οι συγκεντρώσεις είναι πολυπληθείς, αν κινητοποιηθεί η Εκκλησία, προσωπικότητες, σωματεία και κάθε άλλος που έχει το ελάχιστο μυαλό να καταλάβει τι παίζεται, τότε το μήνυμα που θα σταλεί στην κυβέρνηση θα είναι πολλαπλό. Και να λέμε και την αλήθεια. Δεν θα σταματήσει μόνο το έγκλημα κατά της Μακεδονίας, θα σημάνει και την αρχή του τέλους της χειρότερης κυβέρνησης της ιστορίας.

Είναι μια καλή ευκαιρία για «δημοψήφισμα». Αν 7 στους 10 Έλληνες λένε όχι στο όνομα της Μακεδονίας για τα Σκόπια τότε πρέπει να το αποδείξει ο ελληνικός λαός, αδιαφορώντας για τις απειλές, τους εκβιασμούς, την προπαγάνδα.

Κι αν έχει η ηγεσία της ΝΔ τα κότσια, ας μπει μπροστά, ας μη φυγομαχήσει αυτή τη φορά. Δεν είναι ούτε ακραίοι, ούτε φασίστες, ούτε κακοί Έλληνες όσοι θέλουν να σταματήσουν τα παιχνίδια με την ιστορία της χώρας και την αξιοπρέπειά της.

Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάθουμε τίποτε, όπως δεν έπαθε η Κύπρος όταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος είπε ότι πήρε μια χώρα και δεν θα παραδώσει μια επαρχία. Ιδού η Μακεδονία, ιδού και η ιστορική ευκαιρία όλων όσοι αγαπούν την Ελλάδα να το αποδείξουν.