Λυκουρέζος: Oρισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση
23/04/2019 12:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λυκουρέζος: Oρισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση

Την απόφασή του να επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, παρά τη διορθωτική δήλωσή της.

"Χθες κατέθεσα αγωγή… Παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου, ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτό το δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν την αμετάκλητη (απόφαση)" σημείωσε ο ποινικολόγος και δικηγόρος, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. "Θα επιμείνω για να δει πως ήταν ατυχέστατη, και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει με απόλυτη σαφήνεια κατά τρόπον βάναυσο" σχολίασε ο κ. Λυκουρέζος.

Ερωτηθείς σχετικά, ο δικηγόρος επισήμανε ότι "αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση. "Δεν με αφορά το θέμα της μαφίας, κακώς συνδέθηκε το όνομα μου με αυτή την ιστορία" ξεκαθάρισε δε.

"Έχω απολυτή εμπιστοσύνη στους κριτές μου. Παραμένω στη μαχομένη δικηγορία. Είχα μεγάλο κύμα υποστήριξης συμπαράστασης κάτι που με συνεκίνησε και με ευχαρίστησε" κατέληξε.

Πηγή: capital.gr