Λίνα Νικολοπούλου σε Πολάκη: Θα μιλήσουν τα δικαστήρια
28/09/2018 12:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λίνα Νικολοπούλου σε Πολάκη: Θα μιλήσουν τα δικαστήρια

Άμεση ήταν η απάντηση της Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINDWORK προκάλεσε το προκλητικό σόου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη εναντίον της, χθες στη Βουλή.

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε: «Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Προκλητικό σόου Πολάκη στη Βουλή

Με φυλακή απειλεί ο Παύλος Πολάκης την αντιπολίτευση ρίχνοντας μάλιστα και τα βέλη του στη δικαιοσύνη που δεν κινείται όσο γρήγορα θα ήθελε αυτός. Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το αυτόφωρο περί αδικημάτων δια του τύπου.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης ετοιμάζει συνολική ρύθμιση και για άλλα αδικήματα, για τα οποία θα καταργηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δηλώνοντας ότι η τροπολογία για την κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τα εγκλήματα στον Τύπο γι’ αυτόν τον λόγο δεν γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση σε όλους από την αντιπολίτευση μέχρι τους δημοσιογράφους και την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα:

«Τώρα με τον κ. Μαυρίδη του Φιλελεύθερου σηκώθηκε επανάσταση. Αλλά αυτήν την επανάσταση δεν την είδα όταν είχε μηνύσει η κ. Στουρνάρα τον κ. Βαξεβάνη γιατί είχε βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα. Τον συνέλαβαν και αυτόν τότε. Σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί της ελευθερίας του Τύπου. Για τον κ. Βαξεβάνη δεν είδα να πείτε μισή κουβέντα. Τίποτα. «Και λίγα του κάνανε» λέγανε ορισμένοι. «Προσβάλλει τη γυναίκα του αρχιτραπεζίτη» γράφανε ορισμένοι! Άρα είναι ψευδεπίγραφα όσα λέτε».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική του μεταχείριση από τον Τύπο: «Εγώ, κανονικά, με όλα αυτά που μου έχουνε γράψει, έπρεπε να κάνω πέντε μηνύσεις στην ΕΡΑ. Από ψέματα και βρισιές άλλο τίποτα. Αλλά τι να κάνουμε; Δεν είμαι πολύ ευγενικό παιδί, απαντώ, τι να κάνουμε; Δεν είναι δυνατό όλοι αυτοί, οι οποίοι έπαιρναν, έξι, δέκα, δεκαπέντε, αέρα, τζάμπα χρήμα από το ΚΕΕΛΠΝΟ, άμα τους βγάζεις τα άπλυτά τους στη φόρα, να σε λένε σκύλο, άπλυτο, άκουρο, αναρχοάπλυτο ή γιδοβοσκό!

Πόσες μηνύσεις έπρεπε να κάνω εγώ τη μέρα; Εμένα μου έχουν κάνει και ένα κάρο αγωγές από πάνω διάφοροι συνάδελφοί σας που ταϊζονταν κανονικά και με μηνιάτικο από το σύστημα Παπαδημητρίου, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο το είχε και ο Αβραμόπουλος και ο Λοβέρδος και ο Άδωνις και ο Βορίδης. Γι’ αυτό σας λιβανίζανε. Επειδή τους ταϊζατε.

Οσο και να τα κρύψετε, όλα θα βγουν στη φόρα. Και αν είχαμε και μια Δικαιοσύνη που λειτουργούσε γρηγορότερα, κάποιοι θα έβλεπαν τον κόσμο ριγέ, γιατί θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα. Αλλά θα έρθει κι αυτή η ώρα».

Πηγή: eleftherostypos.gr