Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
28/07/2020 15:44
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΚΝΕ: Οι απειλές, ο αυταρχισμός, η καταστολή της κυβέρνησης, με στόχο να εκφοβίσει τη νέα γενιά, τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ θα πέσει στο κενό

Η ΚΝΕ σε σχόλιό της αναφέρει ότι «σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, ημέρα συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη δολοφονία της φοιτήτριας Παντείου, Κνίτισσας, Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας προχώρησε στην προσαγωγή 8 μελών της ΚΝΕ, που προετοίμαζαν τον χώρο, όπου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τιμής της από τον Φοιτητικό Σύλλογο Παντείου, καθώς και άλλους Φοιτητικούς Συλλόγους και εργατικά σωματεία».

«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Οι απειλές, ο αυταρχισμός, η καταστολή της κυβέρνησης, με στόχο να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τη νέα γενιά, τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ θα πέσει στο κενό!

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι η δράση των μελών της ΚΝΕ ενοχλεί το σύστημα και τις κυβερνήσεις του διαχρονικά. Το σύστημα ενοχλείται από το παράδειγμα της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, γιατί με την αταλάντευτη στάση της συνεχίζει να εμπνέει τη νεολαία με τις αξίες της ανιδιοτέλειας, της συλλογικής δράσης και της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας κόντρα σε όσους μας τα στερούν» τονίζει η ΚΝΕ καταλήγοντας στο σχόλιό της «όσοι ονειρεύονται "σιγή νεκροταφείου" μπροστά στη νέα επέλαση στα δικαιώματα των νέων να αλλάξουν πλευρό! Η ΚΝΕ είναι εδώ για να μετατρέψει τους φόβους τους σε πραγματικότητα δυναμώνοντας τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ