Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια
11/12/2018 14:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια

Δείτε ποιοι πραγματοποίησαν ήδη ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μήνυμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού» στέλνουν εφέτος τις γιορτές οι Σάκης Ρουβάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Εύη Φραγκάκη και Χριστίνα Βραχάλη μέσα από τα Ευχοστολίδια. Επισκέφθηκαν τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ, επέλεξαν Ευχοστολίδια και έκανανπραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από τα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού».

Δείτε ταpostπου έκαναν σταsocial mediaγια τα Ευχοστολίδια που χάρισαν στα παιδιά:

Σάκης Ρουβάς

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313185 photo

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313186 photo

Μαρία Ηλιάκη

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313187 photo

Κατερίνα Ζαρίφη

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313188 photo

Εύη Φραγκάκη

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313189 photo

Χριστίνα Βραχάλη

Και εφέτος τα Χριστούγεννα όλοι χαρίζουν Ευχοστολίδια 313190 photo

Πώς μπορείτε να χαρίσετε και εσείς Ευχοστολίδια

Οι εκθέσεις με τα Ευχοστολίδιαθα βρίσκονται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα, καθώς και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εφέτος για πρώτη φορά όλοι έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν Ευχοστολίδια μέσω της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Όσοι επιλέγουν Ευχοστολίδια, λαμβάνουν την αυθεντική ζωγραφιά της παιδικής ευχής που πραγματοποίησαν για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Την ίδια ώρα, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.