Η αστυνομία δεν «είδε» το όπλο του Σαββίδη – Τι αναφέρει η έκθεση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα
14/03/2018 11:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αστυνομία δεν «είδε» το όπλο του Σαββίδη – Τι αναφέρει η έκθεση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα

Σήμερα αναμένονται οι κλήσεις σε απολογία για τα γεγονότα της Τούμπας, με τη θέση του ΠΑΟΚ να είναι δυσχερέστατη, καθώς κινδυνεύει να χάσει το ματς με την ΑΕΚ στα χαρτιά, αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα, για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, και του τεχνικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

Μετά το φύλλο αγώνα που «καίει» τους Θεσσαλονικείς χθες έγινε γνωστή και η έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και την τριπλή προσπάθεια που έκανε για να προσεγγίσει αξιωματούχους του αγώνα (σ.σ. διαιτητή και παράγοντες της ΑΕΚ).

Συγκεκριμένα για την εισβολή Σαββίδη στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: «Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, κατόπιν επίτευξης τέρματος της γηπεδούχου ομάδας και εξ αφορμής της γενικότερης αμφισβήτησης και της επικρατούσας την δεδομένη χρονική στιγμή έντασης, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ιωάννης, συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκε προς το κέντρο αυτού. Κατόπιν προτροπής της προσωπικής του ασφάλειας και με την παρέμβαση Αστυνομικών Δυνάμεων απομακρύνθηκε από το κέντρο του γηπέδου και αποχωρώντας κινήθηκε προς τον πάγκο της Α.Ε.Κ, όταν και πάλι με την προτροπή των συνοδών της ασφαλείας και την παρέμβαση της Αστυνομίας, κινήθηκε με κατεύθυνση την φυσούνα των αποδυτηρίων. Λίγο πριν την αποχώρησή του, κινήθηκε εκ νέου με πρόθεση προσέγγισης των εκπροσώπων της φιλοξενούμενης ομάδας. Ακολούθως, ο διαιτητής και οι αποστολές των δυο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια τους και περί ώρα 23.30, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα».

eleftherostypos.gr