Έρμαια των μπαχαλάκηδων
04/03/2018 08:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρμαια των μπαχαλάκηδων

Αφού άφησαν ανενόχλητους τους μπαχαλάκηδες να κάψουν την Ελλάδα, αφού καθύβρισαν την αστυνομία πετώντας της το μπαλάκι για τα επεισόδια αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, παραδόθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις τους.

Με μια απαράδεκτη ανακοίνωση μας πληροφόρησαν ότι τελικά ο Γιαγτζόγλου θα μεταχθεί στον Κορυδαλλό. Δηλαδή, Κυβέρνηση – Μπαχαλάκηδες: 0-1. Ή καλύτερα… θυσιαστήκαμε για τα «παιδιά μας».

Ανήμποροι να επιβάλουν την τάξη παραδέχονται ωμά ότι είναι έρμαια των τρομοκρατών.

Για σχεδόν τέσσερις ημέρες κοιτάζαν σαν θεατές τους βανδαλισμούς από τους κουκουλοφόρους και αντί να τους κατεβάσουν τις κουκούλες, όπως θα γινόταν σε κάθε ευνομούμενο κράτος, τους προσκύνησαν δίχως αιδώ.

Δηλαδή από εδώ και στο εξής οπότε... τα Εξάρχεια θα διαφωνούν με μια απόφαση της πολιτείας θα βγαίνουν να τα σπάνε σίγουροι ότι θα πετύχουν τον στόχο τους.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να δώσουν και άδεια διαρκείας στον Κουφοντίνα.

Πραγματικά τέτοιο εξευτελισμό δεν έχει υποστεί καμία κυβέρνηση πουθενά.

Ο λαοπλάνος αποδεικνύει περίτρανα ότι οι κομματικές τους αγκυλώσεις δεν τον αφήνουν να εξασφαλίσει τη στοιχειώδη ασφάλεια στους πολίτες.

Όμως τα... φιλιά που ανταλλάζουν με τα φρικιά θα τους αποβούν μοιραία.

Και ο πλέον κουτός αντιλαμβάνεται ότι αν δεν πατήσεις το φίδι στο κεφάλι θα γυρίσει να σε δαγκώσει. Και αυτό ακριβώς θα πάθουν.

Φανταστείτε το χάος που θα επικρατήσει αν συμβεί κάτι σοβαρότερο από μια απλή μεταγωγή.

Η Ελλάδα θα φλέγεται κι ο Τσίπρας σαν σύγχρονος Νέρων, ανήμπορος λόγω των έμμονων του θα την βλέπει να καίγεται.

Άλλη μία επιτυχία της πρώτης φοράς Αριστερά.

Πραγματικά οι άνθρωποι έχουν αποτύχει παντού. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τίποτα. Την πάτησαν με την «καθαρή έξοδο», με τον εθνομηδενισμό τους κινδυνεύουμε να χρειαζόμαστε διαβατήρια για να πάμε στη Λαμία, οι σκευωρίες καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος και για κερασάκι στην τούρτα μας επιφύλαξαν την... συγκυβέρνηση με τους μπαχαλάκηδες.

Και εις ανώτερα σύντροφοι!!!

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής:

«H Κυβέρνηση, που επιχείρησε με φωτογραφική διάταξη να βγάλει από τη φυλακή τον Ξηρό και άλλαξε το νόμο για να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας, ενδίδει πλέον και στους εκβιασμούς και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα, μεταφέροντας τον “ήρωά” τους Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι αδιάφορο αν η Κυβέρνηση σύρεται σε αυτές τις αποφάσεις λόγω των ιδεοληπτικών της εμμονών ή της ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η Κυβέρνηση εξευτελίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου ντροπιάζοντας διεθνώς τη χώρα μας».

Απαντώντας ο Σταύρος Κοντονής επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επαναλαμβάνοντας ότι η μεταγωγή Γιαγτζόγλου γίνεται στο πλαίσιο της μετατροπής του Κορυδαλλού σε φυλακή υποδίκων και κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για... δημαγωγία.