Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ Αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού λόγω Τσακαλώτου [εικόνες & βίντεο]
28/03/2018 19:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ Αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού λόγω Τσακαλώτου [εικόνες & βίντεο]

Eπεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων της αστυνομίας σημειώθηκαν στον Πειραιά, έξω από το ξενοδοχείο όπου πρόκειται να μιλήσει ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, όταν δέχθηκαν επίθεση με χημικά και γκλομπς από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το… κυνηγητό συνεχίστηκε σε στενά και σε γύρω δρόμους. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρίσκουν στην περιοχή, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή.

Άλλαξε σημείο η εκδήλωση με ομιλητή τον Τσακαλώτο

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα γίνει τελικά η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κι ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον πολυχώρο «Kremlino».

Οι υπεύθυνοι του πολυχώρου αλλά και τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, υπό τον φόβο παρέμβασης από οπαδούς του Ολυμπιακού, φαίνεται πως επηρεάστηκαν κι άλλαξαν το σημείο διεξαγωγής της εκδήλωσης της νομαρχιακής επιτροπής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Theoxenia», όπως αναφέρεται και σε διαδικτυακό μήνυμα των υπεύθυνων της νομαρχιακής επιτροπής.

eleftherostypos.gr