Επεισόδια έξω από ΑΣΟΕΕ, Πολυτεχνειούπολη και Γεωπονικό
20/05/2019 16:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επεισόδια έξω από ΑΣΟΕΕ, Πολυτεχνειούπολη και Γεωπονικό

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από την ΑΣΟΕΕ, την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Ιερά Οδό.

Αναρχικοί βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πυρπόλησαν κάδους απορριμάτων επί της Πατησίων, που παραμένει από τις 14:30 έως αυτή την ώρα κλειστή.

Το ίδιο έχει συμβεί στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και στην Ιερά Οδό, όπου βρίσκεται το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Θυμίζουμε ότι νέο μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς καταγράφηκαν καταδρομικά χτυπήματα σε κομματικές οργανώσεις, ΑΤΜ, δημαρχεία και ιδιωτικά κολέγια.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ιωνία και Άλιμο, καθώς και σε ΑΤΜ στις περιοχές της Γλυφάδας, του Ζωγράφου και των Πετραλώνων.

Ακόμη, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο δημαρχείο του Περιστερίου, όπου πέταξαν μπογιές, καθώς στο ιδιωτικό κολέγιο, New York College στην Καλλιθέα.

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, όμως οι Αρχές συνδέουν τα περιστατικά με τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων των τελευταίων ημερών, κυρίως από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή την μη χορήγηση άδειας στον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πηγή:eletherostypos.gr