Ένταση έξω από το ΥΠΟΙΚ στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ
06/07/2018 11:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένταση έξω από το ΥΠΟΙΚ στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Μικρή ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα σε συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ και εργαζομένους με τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Ζητούν να δουν τον υπουργό.

Η Αστυνομία δεν επιτρέπει την είσοδο και δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις και αψιμαχίες με τους ψυχραιμότερους, προς το παρόν, να επικρατούν.

Μάλιστα θέλοντας να σατιρίσουν την κατάσταση έβαλαν έναν κουβά με κάρβουνα μπροστά από το υπουργείο γράφοντας πάνω «εδώ; Πάνος Καμμενος».

Μιλώντας στις κάμερες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, είπε μεταξύ άλλων πως «χρειαζόμαστε ομαδικό ζουρλομανδύα καθώς ο Τσακαλωτος υπογράφει την μείωση των μισθών των συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το βράδυ το παίζει αριστερός αναιρεί όσα ο ίδιος υπέγραψε το πρωί».

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

Πηγή:eleftherostypos.gr