Εμετικά συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο γραφείο της στα Χανιά
26/06/2019 10:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμετικά συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο γραφείο της στα Χανιά

Αποτροπιασμό προκαλούν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το ’89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα.

Σε άλλο σημείο του ασανσέρ έγραψαν ένα ακόμη πιο χυδαίο μήνυμα: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι». Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:30 το βράδυ και στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη βρίσκονταν μόνο εθελοντές.

Να σημειωθεί ότι για τα χυδαία μηνύματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στα Ιωάννινα είχε επέμβει και η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα ζήτησε να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες των τρομοκρατικών συνθημάτων.

Πηγή: eleftherostypos.gr