Δολοφονία Κατσίφα: Οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα για κατάθεση την πρώην σύζυγο του ομογενούς
02/11/2018 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δολοφονία Κατσίφα: Οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα για κατάθεση την πρώην σύζυγο του ομογενούς

Δεν έχουν τέλος τα τερτίπια των αλβανικών αρχών στην υπόθεση της δολοφονίας του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα,αφού μετά τον πατέρα του, που πλέον επιστρέφει από τα Τίρανα στους Βουλιαράτες, τώρα καλείται να καταθέσει η πρώην σύζυγος του νεκρού ομογενούς!


Ο εμπαιγμός της οικογένειας με τη σορό του 35χρονου συνεχίζεται, αφού ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένεια: Αντίθετα, έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του... νεκρού ο οποίος παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που όπως εκτιμάτο θα άνοιγε το δρόμο για την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια. Η κατάθεση του ιωάννη Κατσίφα κράτησε δύο ώρες. Συνεχίζοντας την τακτική των καθυστερήσεων οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα στα Τίρανα την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Νωρίτερα, ο εκ των δικηγόρων της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος είχε επισημάνει πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Ευθύμιος Ναυρίδης, δήλωσε από την πλευρά του στον ΑΝΤ1 ότι η οικογενεια έχει κάνει επίσημο αίτημα για να της παραδοθεί η σορός.

Όπως εκτιμάται οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να καθυστερούν την παράδοση της σορού, όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.

Πηγή: protothema.gr