Βρέθηκαν οι «υπεύθυνοι» για τις πλημμύρες του «Μπάλλου»… Άρχισαν τα «μαχαιρώματα»
16/10/2021 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βρέθηκαν οι «υπεύθυνοι» για τις πλημμύρες του «Μπάλλου»… Άρχισαν τα «μαχαιρώματα»

Επιρρίπτουν ατομική ευθύνη στον οδηγό του λεωφορείου που βούλιαξε στην παραλιακή!

Την.. κολοκυθιά παίζουν τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες, για το ποιος ευθύνεται για τις τραγικές εικόνες στην Αττική εξαιτίας ενός φαινομένου που ήταν έντονο μεν, αλλά όχι ακραίο (κατά τον Ευθύμη Λέκκα) και για το οποίο υπήρχαν συνεχείς ενημερώσεις από πριν, για την έλευσή του και την έντασή του.

Η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στην Περιφέρεια, στους Δήμους και όπου αλλού βρει, η Περιφέρεια στους Δήμους και όπου αλλού βρει, οι Δήμοι στην Περιφέρεια, την κυβέρνηση και όπου αλλού βρουν κλπ. κλπ. κλπ.

Η πλευρά της Περιφέρειας Αττικής κατηγορεί τους Δήμους (και ιδιαίτερα τον Δήμο Αθηναίων…) για τον μη καθαρισμό των φρεατίων και τους εργολάβους για την μη ολοκλήρωση των έργων (που βρίσκονται ωστόσο στην αρμοδιότητά της) και πλέον, βρίσκεται «κατηγορούμενος» και ο οδηγός του λεωφορείου Α1 που κόλλησε στα νερά στην Ποσειδώνος, κάτω από τη γέφυρα του ΚΠΙΣΝ!

Ο λόγος στον Γιώργο Πατούλη:

«Για άλλη μια φορά οι άριστοι αποδεικνύονται άχρηστοι»

Σε σχολιασμό όλων των αλληλοκατηγοριών, προχώρησε η Ελληνική Λύση:

«Μόνο θυμηδία προκαλεί ο «αλληλοσπαραγμός» στο επιτελικό κράτος, όπου (νεοδημοκράτες) υπουργοί κατηγορούν τον (νεοδημοκράτη) περιφερειάρχη και αυτός με την σειρά του, τους (νεοδημοκράτες) δημάρχους. Κοινός παρονομαστής των περισσότερων «ανευθυνοϋπεύθυνων», είναι ότι ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία! Η ευθύνη λοιπόν για τις εικόνες ντροπής με την Ελλάδα να «βουλιάζει» στην πρώτη βροχή, βαρύνει το κυβερνών κόμμα. Για άλλη μια φορά οι άριστοι αποδεικνύονται άχρηστοι».

Πηγή: newsbreak.gr