Βίντεο από την έφοδο του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας
22/05/2018 13:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βίντεο από την έφοδο του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησαν χθες μέλη του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσαν στη δημοσιότητα οι αντιεξουσιαστές.

Στο βίντεο καταγράφεται η εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ με στυλιάρα στα χέρια, όπου σπάνε τζάμια και πετούν μαύρες μπογιές στην πρόσοψη του ανώτατου δικαστηρίου, ενώ στη συνέχεια αποχωρούν ανενόχλητοι.

Σημειώνεται πως το βίντεο ξεκινά με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών για τις μειώσεις στις συντάξεις.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι αντιεξουσιαστές σε κείμενο που συνοδεύει τη δημοσιοποίηση του βίντεο "Πραγματοποιήσαμε στις 21/5 συμβολική επίθεση στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας . Ο λόγος προφανής, η απόφασή του που έκρινε 'συνταγματικό' τον νόμο Κατρούγκαλου για μείωση των συντάξεων. Ξέρουμε τι θα μας πουν: Θα μας πουν ότι λαϊκίζουμε. Θα μας πουν ότι ψάχνουμε εύκολη συγκίνηση. Θα μας πουν ότι εκμεταλλευόμαστε την δυστυχία. Ότι υπονομεύουμε την εθνική προσπάθεια να σταθεί η χώρα στα πόδια της. Ότι υπονομεύουμε την δικαιοσύνη που πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της. Ότι δεν έχουμε λύσεις. Και βέβαια θα μας πουν ότι εκφράζουμε την ανομία".

capital.gr