Βαράνε τα «καμπανάκια»… Έκτακτη σύσκεψη των ειδικών την Πέμπτη!
27/01/2021 22:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαράνε τα «καμπανάκια»… Έκτακτη σύσκεψη των ειδικών την Πέμπτη!

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής οι οριστικές αποφάσεις

Για τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης προγραμματίστηκε έκτακτη σύσκεψη (μέσω τηλεδιάσκεψης) των ειδικών, οι οποίοι θα εξετάσουν τα τελευταία στοιχεία από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και ειδικά της Αττικής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και την ΕΡΤ, θα συνεδριάσει η υποεπιτροπή της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, δηλαδή οι επιδημιολόγοι, με την Αττική στο επίκεντρο, αλλά και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού για τις οποίες έχουν συγκεντρωθεί κάποια δεδομένα και από τη χώρα μας. Κατόπιν οι επιδημιολόγοι θα κάνουν την εισήγησή τους στην Επιτροπή.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει κανονικά την Παρασκευή, για να λάβει την οριστική απόφαση ανοίγματος, ή όχι, των Γυμνασίων και των Λυκείων που μετρούν αντίστροφα για την 1η Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, την έντονη ανησυχία που επικρατεί για τον αριθμό των κρουσμάτων στην Αττική, και όχι μόνο, εξέφρασε ο Νίκος Σύψας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι πιθανό η κατάσταση να επηρεάσει όχι μόνο τα γυμνάσια και τα λύκεια, αλλά και τα καταστήματα, με ενδεχόμενη επαναφορά του click away!

Πηγή: newsbreak.gr